کد خبر: 319955
30 اردیبهشت 1404 - 10:30

سرنوشت سرقت هزار میلیاردی از مقبره شاه نعمت الله ولی چه شد؟

سارق سکه ها و نسخه های تاریخی مقبره شاه نعمت الله ولی ماهان دستگیر شد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، فرمانده انتظامی استان کرمان از دستگیری سارق سکه‌ها و نسخه‌های تاریخی مقبره شاه نعمت الله ولی ماهان خبر داد.

سردار "جلیل موقوفه ای" شامگاه دوشنبه در تشریح این خبر افزود: پنجشنبه شب گذشته، خبری مبنی بر سرقت چند جلد نسخه خطی قرآن، سکه و نسخه های تاریخی مربوط به مقبره شاه نعمت الله ولی شهر ماهان به پلیس گزارش شد و پیجویی های لازم در دستور کار قرار گرفت.

وی اظهارداشت: با واکاوی دقیق محل و محدوده وقوع سرقت توسط ماموران زبده پلیس آگاهی و در کنار آن، همکاری نهادهای اطلاعاتی و هماهنگی و پیگیری های بی وقفه دادستان کرمان و دادستان بخش ماهان، سرنخ های اولیه از هویت سارق به دست آمد و پیجویی های پلیسی تا حصول نتیجه ادامه یافت.

فرمانده انتظامی استان کرمان تصریح کرد: در نهایت نیز ماموران به هویت متهم مورد نظر پی برده و دقایقی قبل این فرد را در یکی از محله های شهر کرمان دستگیر کردند.

وی گفت: همچنین نسخ قرآنی و سکه های سرقتی که بنا به نظر کارشناسان امر، بالغ بر هزار میلیارد تومان ارزش داشته اند از مخفیگاه متهم کشف شد.

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
لایک [5]

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.