لزوم پایش مجدد فهرست کسب و کارهای مجازی داری پروانه کسب
معاون نظارت بر کسب و کارهای مجازی پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا، گفت: امروز نیازمند پایش مجدد فهرست کسب و کارهای مجازی داری پروانه کسب برای تعیین تکلیف واحدهای غیرفعال هستیم و در این راستا پلیس اماکن آماده همکاری با اتحادیه کسب و کارهای مجازی خواهد بود.
به گزارش سیتنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، نشست ساماندهی کسب و کارهای مجازی فاقد پروانه کسب روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور بهنام نیکمنش معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف ایران، رضا الفتنسب رئیس و هیات مدیره اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی، سرهنگ پاشایی معاون نظارت بر کسب و کارهای مجازی پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا، سرهنگ مهدوی معاون فناوری پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا، خالقی نماینده پلیس فتا و سید محمد مهاجری نماینده پلیس امنیت اقتصادی برگزار شد.
در این نشست، بهنام نیکمنش معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف ایران گفت: از اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی انتظار میرود دو رویکرد «تسریع در صدور پروانه کسب» و «نظارتهای پسینی و رسیدگی به شکایات مردمی» را در اولویتهای خود قرار دهد تا حق و حقوق واحدهای صنفی مجاز و مشتریان رعایت شود. همچنین کسب و کارهای مجازی نیز لازم است، ذیل مدیریت و هدایت اتحادیه مذکور، همچون سایر کسب و کارها قانونمدار بوده و بخشنامههای ابلاغی را اجرا کنند. بدیهی است در صورت بروز هرگونه تخلف، طبق ضوابط و مقررات موجود با آنها برخورد خواهد شد.
در ادامه، رضا الفتنسب رئیس اتحادیه کسب و کارهای مجازی ضمن تاکید بر تلاشهای صورت گرفته از سوی هیات مدیره این اتحادیه گفت: در حالی که مدت کمی از استقرار هیات مدیره جدید میگذرد و علیرغم همه محدودیتها و موانع موفق شدیم تا تعدادی از سایتهایی که فاقد لوگوی اعتبار «اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی» بودند را شناسایی کنیم که امروز دارای این نشان شدهاند.
تمامی سایتهای فروشگاهی لازم است دارای دو نشان «اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی» و «ای نماد» باشند و مردم باید نسبت به خرید از فروشگاههای مجازی فاقد این دو نشان، جدا پرهیز کنند.
وی گفت: تمامی سایتهای فروشگاهی لازم است دارای دو نشان «اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی» و «ای نماد» باشند و مردم باید نسبت به خرید از فروشگاههای مجازی فاقد این دو نشان، جدا پرهیز کنند.
الفتنسب در ادامه، به تشریح برخی برنامههای پیشرو جهت ارتقای نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی مجازی دارای پروانه کسب و نیز در راستای اهراز هویت فردی و مکانی کسب و کارهای شبکههای اجتماعی پرداخت و در این زمینه خواستار همکاری نهادهای بالادستی جهت تسریع در اجرای برنامههای پیشنهادی شد.
سرهنگ پاشایی معاون نظارت بر کسب و کارهای مجازی پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا نیز ضمن تقدیر از برنامههای پیش روی اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی در زمینه نظارتهای پسینی و تسریع در رسیدگی به شکایات مردمی گفت: امروز نیازمند پایش مجدد فهرست کسب و کارهای مجازی داری پروانه کسب برای تعیین تکلیف واحدهای غیرفعال هستیم و در این راستا پلیس اماکن آماده همکاری با این اتحادیه خواهد بود. همچنین انتظار می رود کد آیسیک های جدیدی برای کسب و کارهای نو از سوی اتحادیه کسب و کارهای مجازی پیشنهاد شود.
مهاجری نماینده پلیس امنیت اقتصادی نیز بر ضرورت اجرای دستورالعمل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص جلوگیری از فروش کالای قاچاق در فضای مجازی تاکید و بیان کرد: در این دستورالعمل تکالیف همه سازمان ها تعیین شده است که می توان از آن بهره برد.
خالقی نماینده پلیس فتا نیز ضمن دعوت از اتحادیه کسب و کارهای مجازی جهت همکاری دو طرف اظهار کرد: به طور روزانه با حجم گستردهای از پروندههای مربوط به کسب و کارهای مجازی روبه رو هستیم که معتقدیم در صورت بهبود در ساماندهی این مشاغل، بسیاری از جرائم و تخلف های فعلی صورت نخواهد گرفت.
بر اساس این گزارش، در این نشست مقرر شد، سلسله جلساتی جهت افزایش همکاری طرفین برگزار شود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید