امکان واگذاری سرویس فیبرنوری در اکثر نقاط شهر کرمان میسر است
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، گفت: شرکت مخابرات ایران قابلیت واگذاری سرویس فیبرنوری در اکثر نقاط شهر کرمان را دارد، البته مشکلاتی با شهرداریها وجود دارد که باید رفع شود.
آزاده تاجالدینی در گفتوگو با خبرنگار سیتنا پیرامون آخرین وضعیت پیشبرد پروژه فیبرنوری در استان کرمان، گفت: حدود 420 کیلومتر فیبرنوری، شوت شده است و اپراتور هایوب این پروژه را انجام داده و آماده واگذاری است و پیگیر هستیم که هایوب از طریق شهرداری مشکلات شان را رفع کنند.
وی، ادامه داد: نیاز است حفاری های مجدد انجام شود تا اپراتور بتواند سرویس را به طور کامل در کل استان سرویس دهی کند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، اظهار کرد: قابلیت واگذاری داریم، ولی برای تکمیل باید مشکلات شهرداری رفع شود، ولی مخابرات قابلیت واگذاری اکثر نقاط شهر کرمان را دارد و با همکاری سازمان تنظیم و شهرداری و اپراتور میتوان در سریع ترین زمان ممکن سرویس دهی انجام شود.
انتهای پیام
گفتوگو از زهرا طاهری
افزودن دیدگاه جدید