کدخبر :316028 پرینت
07 اسفند 1403 - 17:33

بازگشت یاغی پیش از دربی به جمع آبی ها

باشگاه استقلال با مهدی هاشمی نسب برای بازگشت به کادرفنی به توافق رسید.

متن خبر

به گزارش سیتنا، باشگاه استقلال با مهدی هاشمی‌نسب برای حضور در کادر فنی این تیم به توافق تلفنی رسید. هاشمی‌نسب که از زمان حضور جواد نکونام به کادرفنی استقلال اضافه شده بود، در ابتدای فصل از این تیم جدا شد و حالا در آستانه بازگشت قرار گرفته است.

پس از مذاکرات بین مدیریت باشگاه و هاشمی‌نسب، توافق برای بازگشت او به استقلال انجام شده است. هاشمی‌نسب که یکی از چهره‌های خبرساز در شهرآوردهای فوتبال ایران به شمار می‌آید، به احتمال زیاد در دربی پایتخت روی نیمکت آبی‌ها خواهد نشست.

جدایی سهراب بختیاری‌زاده باعث شده که کادرفنی استقلال خلوت‌تر از همیشه شود و بازگشت هاشمی‌نسب شرایطی را فراهم می‌کند تا نوازی و هاشمی‌نسب با کوله‌باری از تجربه در دربی پایتخت به عنوان اعضای کادر فنی در این مسابقه حضور داشته باشند.

با توجه به توافقاتی که والتر ماتزاری با باشگاه استقلال انجام داده و حضور دستیاران او در رأس کادرفنی، به نظر می‌رسد که اضافه شدن هاشمی‌نسب با این مربی ایتالیایی هماهنگ شده و او یکی از مربیان ایرانی حاضر در کادرفنی ماتزاری خواهد بود. هواداران استقلال امیدوارند که این تغییرات به بهبود عملکرد تیم در دربی و رقابت‌های آینده کمک کند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.