کدخبر :315095 پرینت
23 بهمن 1403 - 13:35

ببینید | استفاده از هوش مصنوعی در بهینه سازی پایانه ها و سامانه های شرکت به‌پرداخت ملت

مدیرعامل شرکت به‌پرداخت ملت، گفت: هم اکنون بهینه سازی پایانه ها و سامانه های شرکت را با بهره از هوش مصنوعی پیش می بریم و مدنظرمان است تا در سال آینده هوش مصنوعی را در شبکه پذیرندگان و مخصوصا اپلیکیشن سکه پیاده سازی کنیم.

متن خبر

دکتر محمدمهدی تقی‌پور، مدیرعامل شرکت به‌پرداخت ملت در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا پیرامون استفاده از هوش مصنوعی به عنوان توانمندساز این حوزه، تاکید کرد: برای هوش مصنوعی تمرکز اصلی در سال های اخیر بر روی سرویس هایی بود که در داخل شرکت استفاده می کردیم؛ از جمله سرویس هایی که مربوط به کشف تقلب و سرویس های مربوط به مبارزه با پولشویی بوده است.

وی، ادامه داد: امسال این سرویس ها توسعه یافته و بحث هایی مربوط به بهینه سازی پایانه ها و سامانه های خود را با هوش مصنوعی پیش می بریم و مدنظرمان است در سال آینده هوش مصنوعی را در شبکه پذیرندگان و مخصوصا اپلیکیشن سکه پیاده سازی کنیم.

مدیرعامل به پرداخت ملت، خاطرنشان کرد: موارد مربوط به PFM را خواهیم داشت تا در بحث های سرمایه گذاری از هوش مصنوعی استفاده کنیم و بحث های پشتیبانی را مدنظر داریم؛ چراکه موضوع پاسخگویی در کانال های ارتباط با مشتری مدنظر است که اگر محقق شود، درصدی از تماس های ورودی و درصدی از تیکت هایی که سمت ما باز می شود را با هوش مصنوعی مدیریت می‌کنیم.

خبرنگار: زهرا طاهری
تصویربردار: مهسا شریفی نیا

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.