کدخبر :313953 پرینت
29 دی 1403 - 09:42

احتمال قطع سرویس دهی تیک تاک در آمریکا از یکشنبه

تیک تاک اعلام کرده که دولت بایدن و وزارت دادگستری با شفافیت به این شرکت اطمینان نداده‌اند که در دسترس خواهد ماند و اگر دولت فورا وارد عمل نشود و قبل از اجرای طرح ممنوعیت پا پیش نگذارد، مجبور خواهد شد در ۱۹ ژانویه به خاموشی فرو رود.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از بی بی سی، تیک‌تاک می‌گوید که در روز یکشنبه در آمریکا «خاموش خواهد شد» مگر آنکه دولت قبل از اجرای طرح ممنوعیت پا پیش بگذارد.

این شبکه اجتماعی در بیانیه‌ای نوشت دولت بایدن و وزارت دادگستری با «شفافیت» به این شرکت اطمینان نداده‌اند که در دسترس خواهد ماند.
به گفته این شرکت اگر دولت فورا وارد عمل نشود «مجبور خواهد شد در ۱۹ ژانویه به خاموشی فرو رود.»

این بیانیه پس از حکم دیوان عالی آمریکا در اوایل روز جمعه صادر می‌شود که قانون ممنوعیت این برنامه در ایالات متحده را تایید کرد، مگر آنکه شرکت مادر مستقر در چین، «بایت دنس»، این پلتفرم را تا یکشنبه بفروشد.

تیک‌تاک این قانون را به چالش کشید و استدلال کرد که این قانون محافظت از آزادی بیان را برای ۱۷۰ میلیون کاربر آن در آمریکا نقض می‌کند، اما حکم دیوان عالی به این معنی است که نسخه آمریکایی این برنامه از فروشگاه‌های اپلیکیشن و خدمات میزبانی وب حذف خواهد شد، مگر اینکه در روزهای آینده خریداری پیدا شود.

تصور می‌شد که این ممنوعیت بر کاربران تیک‌تاک که قبلا این برنامه را روی تلفن‌های خود نصب کرده‌اند تاثیری نخواهد داشت.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.