حمایت از شرکت های دانش بنیان با هدف کاهش مهاجرت جوانان

ستار هاشمی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: حمایت از شرکت های دانش بنیان به کاهش مهاجرت جوانان به خارج از کشور کمک می کند، دولت چهاردهم در این راستا با جدیت و قدرت این مهم را در اولویت کاری خود قرار داده است.

به گزارش سیتنا، سیدستار هاشمی در این نشست که معاونان و مدیران ارشد حوزه ارتباطات کشور حضور داشتند با تاکید بر اینکه حمایت از شرکت های دانش بنیان به کاهش مهاجرت جوانان به خارج از کشور کمک می کند، گفت: دولت چهاردهم در این راستا با جدیت و قدرت این مهم را در اولویت کاری خود قرار داده است.

وی تصریح کرد: جوانان سرمایه های مملکت هستند و حمایت از آنان برای تولید در سایه فعالیت های خلاقانه به حضور آنان در کشور انگیزه می بخشد.

هاشمی بیان کرد: این شرکت ها با کمترین سرمایه گذاری بیشترین بازدهی برای تولید و اشتغال را دارند.

وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه توسعه زیرساخت ها در مناطق محروم و کمتر برخوردار و با ضعف تکنولوژی های جدید اولویت نخست وزارت ارتباطات است، گفت: در چهار ماه گذشته تاکنون یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای تقویت زیرساخت‌های ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شده است.

وی با تاکید بر حمایت از تولید داخلی افزود: حمایت از متخصصان داخلی نباید مانع ارایه خدمت باشد. گاهی برخی مردانه و دانش‌بنیان پیش می‌آیند؛ اما کسانی نیز به بهانه تولید جلوی توسعه و استفاده از ظرفیت‌ها را می‌گیرند و با ادعای فلان تولید در داخل، چند ماه جلوی تولید را گرفتند.

وزیر ارتباطات در پاسخ به مطالبه فناوران استان برای پیوستن به شبکه اقتصاد دیجیتال هم گفت: استان همین امشب به شبکه اقتصاد دیجیتال متصل شد و فناوران و شرکت‌های فاوا و دانش‌بنیان می‌توانند از منابع و ظرفیت‌هایی که در این خصوص ایجاد شده، استفاده کنند.

وی در خصوص تولید هدفمند و مبتنی بر نیاز کشور هم گفت: لیست قطعات استراتژیک مورد نیاز کشور تا فردا ظهر در اختیار شرکت‌ها قرار می‌گیرد و می‌توانند برای تولید قطعات با تیراژ بالا برنامه‌ریزی کنند.

هاشمی درباره ایجاد کارخانه فناوری در استان نیز گفت: در اولین جلسه هیات دولت موضوع ایجاد کارخانه فناوری استان را مطرح می‌کنیم.

وی به فناوران استان نیز توصیه کرد که خود را در سطح ملی ارتقا بدهند و هرکجا نیاز شد از وزارت ارتباطات کمک بگیرند.

در ابتدای این جلسه جمعی از فعالان حوزه فاوا و شرکت‌های دانش‌بنیان استان کهگیلویه و بویراحمد به بیان نقطه نظرات، دیدگاه و دغدغه‌های خود پرداختند.

تامین تجهیزات آزمایشگاه های هوش مصنوعی یراس رونق فعالیت دانش بنیان ها در استان؛ پیوستن کهگیلویه و بویراحمد به شبکه فاوا ؛ توسعه زیرساخت های فیبر نوری در استان؛ حمایت مالی از جمله دغدغه های مطرح شده در این جلسه بود.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/313160/حمایت-از-شرکت-های-دانش-بنیان-با-هدف-کاهش-مهاجرت-جوانان