کدخبر :312734 پرینت
05 دی 1403 - 12:18

برگزاری رویداد بزرگ گویش تجربه‌ها در نمایشگاه تلکام 1403 + تصاویر

رویداد بزرگ گویش تجربه‌ها با حضور تنی چند از کارآفرینان برتر در سومین روز نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳، برگزار شد.

متن خبر

به گزارش خبرنگار سیتنا، رویداد بزرگ گویش تجربه‌ها با حضور تنی چند از کارآفرینان برتر در نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳، برگزار شد.

مجید سیاری، مدیرعامل موسسه آموزشی ماهان، در این مراسم اظهار کرد: دانشگاه هلند سطح موسسه ماهان را در سطح دانشگاه های هلند ارزیابی کرده است‌.

وی، ادامه داد: در موسسه به مهارت کسب و کار، زندگی پرداخته می شود که در کشور مورد نیاز است؛ در ماهان بیش از ۵۰ درصد آموزش حول محور این آموزش‌ها است.

سیاری، تاکید کرد: خانواده ها باید بیشتر از اینکه به کارنامه فرزندان خود توجه کنند، به یادگیری مهارت دقت کنند تا فرزندان آنها مهارت کسب کنند و این به یک نهضت نیاز دارد که خانواده اولین متولی این نهضت است.

وی، خاطرنشان کرد: باید فرهنگ خود را به سمت فرهنگ اخلاقی پیش ببریم و نیاز است حکمرانان به جای شعار، وفاق اصلی را با مردم انجام دهند، اگر میخواهیم کشور ساخته شود باید از نخبگان استفاده کنیم؛ مدیران ارشد و کارشناسان باید به گفت‌وگو با  آنها بپردازند، چراکه خلق ارزش توسط آنها صورت می‌گیرد.

حمیدرضا خاکی، فعال حوزه هوش مصنوعی، اظهار کرد: هوش مصنوعی اساسا داده است، اگر صاحب صنعتی هستید و سرویسی را ارائه می‌کنید باید در نظر داشته باشید که اهمیت داده بسیار بالا است.

وی، ادامه داد: اگر سوخت نسل های اولیه سوخت بود، اکنون و از نسل چهارم به بعد سوخت این نسل، قطعا داده است، پس مجرای ورود به هوش مصنوعی در کسب و کارها دادد است.

خاکی، ادامه داد: تجمیع داده ها اکنون ضعیف است، چراکه نسل های پیشین این موضوع را کاربردی نمی دانستند، اما هوش مصنوعی آن را به حداکثر بهره برداری می رساند، لذا آینده صنایع به این موضوع بازمی‌گردد که داده ها به بهترین شکل جمع و استفاده شود.

وی، افزود: در همین راستا اقتصاد دیجیتال نیز شکل گرفته است، چنانچه اهمیت داده را در کشور درک نکنیم، قطعا با مشکلاتی مواجه خواهیم شد.

خاکی، اضافه کرد: رفع فیلترینگی که روز گذشته اعلام شد را دسترسی آزاد به پلتفرم ها تعبیر نمی کنم، از این جهت استفاده می‌کنیم که حجم داده ها ملی ما در سکوهای دیگر ذخیره می‌شود، مانند تلگرام که داده های نامحدودی را در خود ذخیره می‌کند.

رضا نقی زاده، دبیر کانون کارآفرینان استان تهران و مدیرعامل شرکت رهپویان دانش فن آوری فرا، گفت: ما حوزه شرکت فرا را نزدیک به شرکت مکنزی می دانیم اما می دانیم که همچنان با آنها فاصله داریم، مکنزی همیشه در حال تغییر بود و در صنعت مشاوره مدیریت به هوش مصنوعی مهاجرت کرد.

وی، ادامه داد: ما نیز از سال ۱۴۰۰ به این نتیجه رسیدیم که صنعت مشاوره مدیریت در این دورا، به نقطه پایانی خود رسیده است و در سال ۱۴۰۰_۱۴۰۱ تصمیم گرفتیم که محصول هوش مصنوعی خود را در حوزه مشاوره فناوری توسعه دهیم.

نقی زاده، گفت: از سال ۱۴۰۱ اتفاقی که در شرکت فرا افتاد این بود که مشابه شرکت های برتر، بخش فنی را با بخش مدیریتی یکی کنیم، مشکل ایران این است که برخی از شرکت ها بخش مدیریتی خوبی ندارند.

وی، اشاره کرد: زمانی که وارد حوزه هوش مصنوعی می شوید هم به مدیر هم به مهندس نیاز خواهید داشت و آنچه شما را منحصر به فرد می کند توانمندی فنی و مدیریتی است، به شرط اینکه به هم متصل شده باشند.

زهره جباری، عضو هیات مدیره شرکت نواویرا، گفت: مسیر کارآفرینی به همه توصیه نمی شود، عین موضوع مهاجرت است که نسخه ای نیست که برای همه پیچیده شود، ورود به بخش کارآفرینی نیازمند کسب مهارت هایی همچون دیسیپلین است.

وی، گفت: نکته بعدی تیم سازی است تا با ما همراه شوند که این مرحله بسیار دشوار است و به تنهایی نمی توان یک کسب و کار را پیش برد.

سید مرتضی مهدوی، در این پنل، اعلام کرد: شهرداری در کنترل ترایک چندین کار اساسی انجام می دهد، با فیبرنوری تصاویر را رصد و اطلاعات را جمع آوری می‌کند، از نظر بنده ظرفیت فیبرنوری، ظرفیت خوبی بود، بنابراین تعدادی از دانشجویان دانشگاه های برتر را دور هم جمع کردیم و در نهایت فیبرنوری را در سال‌های ۷۲_۷۳ وارد کشور کردیم و در تونل‌ها و ... مورد بهره‌برداری قرار گرفت تا روان ترین ترافیک را شاهد باشیم.

وی، گفت: سپس در یک مجموعه نظامی سیستم ویدیو کنفرانس را راه اندازی کردیم.

نصرت‌الله طاقتی، دبیر کانون کارآفرینان کشور، بیان کرد: بنده در یکی از روستاهای همدان زندگی می‌کردم و در روستای ما روزنامه نبود و پس از ۴ سال انتظار برای دریافت مجوز، رهبری با روستای ما آمدند و ما نیز مانند سایر روستاییان نامه نوشتیم، چند روز بعد از هیات نظارت تماس گرفتند که شما مشمول دریافت مجوز روزنامه نشدید اما می توانید هفته نامه راه اندازی کنیم‌.

وی، ادامه داد: اوایل استقبالی از این هفته نامه صورت نگرفت، اما اکنون پس از ۲۱ سال فعالیت، شعبه خود را در دبی راه اندازی کرده ایم و برای راه اندازی شعبات دیگر هدف گذاری کردیم و ۲۵۰ پرسنل داریم.

مهرداد میراسماعیلی، مدیرعامل شرکت ارگ جدید، اظهار کرد: شرکت ۸۱ تاسیس شد و ۸۴ آغاز به کار کرد، سالهای اولیه در شرکت تصمیم گرفتیم با پارس آنلاین مشارکت کنیم و موفق شدیم.

وی، گفت: در صنعت تلکام انعطاف پذیر بودن مهم است و نباید به یک فناوری تکیه کرد، چراکه نتیجه آن شکست خواهد بود؛ اگر در کسب و کار تلکام آن حس چسبندگی به تصمیات گذشته را داشته باشیم، به شدت متضرر خواهیم شد.

میراسماعیلی، افزود: ما در شرکت ارگ جدید ابتدا از تولید مودم ADSL شروع کردیم، اما اکنون به تجهیزات الکترونیک خودرو نیز مشغول هستیم.
امیرمحمد خوش قلب، مدیرتوسعه محصول شرکت یک پی، گفت: شرکت یک پی به عنوان یک نیروی جوان به من اعتماد کرد و اکنون پلتفرم ما در حوزه بین الملل با رقبای ارشد خود رقابت می کند.

خبرنگار: فرزانه احمدی منش

گزارش تصویری این پنل را ببینید:

«همراه اول» ، «شرکت مخابرات ایران» و «مبین نت» حامیان ستاد خبری نمایشگاه تلکام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.