راه حل مرسدس برای رفع مشکل خودروهای برقی
اگرچه افزایش چشمگیر ظرفیت باتری خودروهای برقی، تا حدی مشکل پیمایش مسافتهای طولانی را برای این دسته از خودروها رفع کرده، اما همچنان برخی از متقاضیان از نبود جایگاههای شارژ در مسیر جادهها ابراز نگرانی میکنند و در همین راستا، کمپانی مرسدس بنز بهتازگی با مطرح کردن ایده رنگ خورشیدی در تلاش است تا این نگرانی بزرگ را برطرف کند.
به گزارش سیتنا، مرسدس بنز به عنوان یکی از فعالترین خودروسازان در عرصه اتومبیلهای الکتریکی، بهتازگی با مطرح کردن ایده رنگ خورشیدی در تلاش است تا نگرانی خریداران خودروهای برقی را از اتمام شارژ باتری خودرو در میانه راه رفع کند.
اگرچه افزایش چشمگیر ظرفیت باتری خودروهای برقی، تا حدی مشکل پیمایش مسافتهای طولانی را برای این دسته از خودروها رفع کرده، اما همچنان برخی از متقاضیان از نبود جایگاههای شارژ در مسیر جادهها ابراز نگرانی میکنند.
در همین راستا، کمپانی مرسدس بنز یکی از فعالترین خودروسازان در عرصه اتومبیلهای الکتریکی، بهتازگی با مطرح کردن ایده رنگ خورشیدی در تلاش است تا این نگرانی بزرگ را برطرف کند.
ماژول خورشیدی مرسدس بنز البته کاملا جدید نیست و پیشتر توسط برخی کمپانیهای دیگر مطرح شده بود. با این وجود تفاوت اصلی طرح این خودروساز خوشنام آلمانی با موارد مشابه ضخامت فوقالعاده پایین آنهاست که باعث کاهش باورنکردنی وزن آنها شده و ادغامشان با خودروها را بسیار منطقیتر جلوه داده است. همین ضخامت بسیار کم باعث شده که مرسدس بنز فناوری جدید خود را رنگ خورشیدی نامگذاری کند.
ظرفیت، بازدهی و قیمت، ازجمله مهمترین پارامترهایی هستند که عملکرد پانلهای خورشیدی با آنها سنجیده میشوند.
به ادعای مرسدس بنز، پانلهای خورشیدی جدید این کمپانی ضخامتی ۵ میکرومتری دارند که حتی از موی سر انسان نیز باریکتر خواهند بود.
ظاهرا وزن هر متر مربع از آنها برابر با ۵۰ گرم است. مرسدس همچنین ادعا کرده که این ورقهای فوقالعاده باریک بهراحتی قادرند روی هر سطحی قرار گرفته و مشکلی از بابت نصبشان در خودروهای برقی آینده وجود نخواهد داشت.
مهمترین مزیت این طرح این است که با پارک کردن این خودروها زیر نور خورشید میتوان تمام انرژی مورد نیاز آنها را از خورشید تامین کرد و نیاز خودروهای برقی آتی این کمپانی به مراجعه به شارژرهای سیار برای شارژ شدن را مرتفع میکند.
مرسدس بنز درخصوص عملکرد و بازدهی این خودروها عنوان کرد: یک خودرو با مساحت حدود ۱۱ متر مربع (مساحت حدودی یک شاسی بلند استاندارد) قادر خواهد بود انرژی لازم برای پیمایش ۱۲ هزار کیلومتر مسافت بدون نیاز به شارژ مجدد را فراهم کند.
نکته قابل توجه این است که این ایده فعلا در حد یک خودروی مفهومی است و پانلهای خورشیدی این کمپانی در حال حاضر تنها چیزی بیشتر از یک ایده نیستند.
اگر راهی برای صنعتیشدن این ایده وجود داشته باشد، تاریخچه درخشان کمپانی مرسدس بنز از سال ۱۸۸۶ میلادی تاکنون و دستاوردهای بیشمار آن در صنعت خودروسازی که همواره پیشرو بوده، این کمپانی بزرگ را در شمار اولین خودروسازانی قرار خواهد داد که به آن دست پیدا خواهد کرد.
موتورهای سوپرشارژ، سیستمهای تعلیق مستقل در چهار چرخ خودرو، ضربهگیرهای انعطافپذیر خودرو، سیستم ترمز ضدقفل و یا مکانیزم پایدارسازی الکترونیکی همگی تنها برخی از دستاوردهای مهم مرسدس بنز به شمار میروند که امروزه استانداردهایی ثابت در طراحی تمامی خودروها هستند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید