درخواست حمایت از وزیر ارتباطات بهمنظور بینالمللی سازی نمایشگاه تلکام
رییس اتحادیه صنعت مخابرات ایران در جمع هیات رییسه اتاق بازرگانی ایران و فعالان اقتصادی حوزه فاوا، به وزیر ارتباطات و قناوری اطلاعات پیشنهاد داد تا این وزارتخانه زمینه را فراهم سازد تا تعدادی از کشورها در نمایشگاه تلکام سال آینده پاویون اختصاصی داشته باشند تا بتوان رویکرد نمایشگاه را متفاوت ساخته و زمینه همکاری های فناورانه و حتی صادرات محصولات را شکل داد.
به گزارش خبرنگار سیتنا، سه شنبه ششم آذرماه سال جاری، با همت کمیسیون فاوای اتاق و هیئت رییسه اتاق بازرگانی ایران، نشست تخصصی تشکل ها و فعالان اقتصادی حوزه فاوا با وزیر ارتباطات و معاونین این وزارتخانه در محل اتاق بازرگانی ایران صورت پذیرفت.
در این نشست داوود ادیب، رییس اتحادیه صنعت مخابرات ایران در جمع هیات رییسه اتاق و فعالان اقتصادی مطرح نمود: خوشبختانه امسال استقبال قابل توجهی از نمایشگاه تلکام که از تاریخ سوم تا ششم دی ماه میزبان فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات خواهد بود، صورت پذیرفته و بیش از ۲۰۰ شرکت ثبت نام خود را قطعی نموده اند.
ادیب ادامه داد: از ویژگی های قابل توجه این نمایشگاه حضور شرکت های فعال در حوزه هوش مصنوعی بوده که هماهنگی لازم جهت رونمایی محصولات یا خدمات این شرکت ها در حال انجام می باشد و شورای سیاستگذاری رونمایی از حداقل ۲۰ محصول را در برنامه این دوره از نمایشگاه قرار داده است.
رییس انحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران در این نشست و در بخشی از سخنان خود به وزیر ارتباطات پیشنهاد داد با توجه به محدودیت زمانی که برای این نمایشگاه وجود دارد و امکان استفاده از ظرفیت وزارت ارتباطات برای دعوت از تعداد قابل توجهی از مسوولین وزارت خانههای متناظر از کشورهای دوست فراهم نمی باشد، این اقدام برای نمایشگاه سال آتی صورت پذیرد و یقینا این موضوع را بلافاصله پس از خاتمه این دوره از نمایشگاه باید شروع نمود و برای این موضوع کارگروهی تشکیل و برنامه ریزی اساسی نمود.
ادیب ادامه داد: در صورتی که وزارت ارتباطات این زمینه را فراهم سازد تا تعدادی از کشورها در نمایشگاه سال آینده پاویون اختصاصی داشته باشند می توانیم در سال آینده رویکرد نمایشگاه را متفاوت ساخته و زمینه همکاری های فناورانه و حتی صادرات محصولاتمان را شکل دهیم.
درخواست منطقی سازی تعرفه های مخابراتی از وزیر ارتباطات
رئیس اتحادیه صادر کنندگان صنعت مخابرات ایران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به این موضوع که در صورتی که وزارت ارتباطات حمایت لازم و کافی را از شرکت مخابرات ایران به عنوان بزرگترین اپراتور منطقه ننماید تا یکی دو سال آینده شاهد ورشکستگی تعداد زیادی از شرکت های تولیدی این حوزه خواهیم شد، ادامه داد: در تعاملات شرکت مخابرات ایران و تولیدکنندگان، مدل مونوپولی در تقاضا می باشد، به این مفهوم که اگر شرکت مخابرات ایران به دلیل محدودیت منابع مالی، نتواند طرح های توسعه ای خود را ادامه دهد باعث رکود فعالیت های عرضه کنندگان محصول یا خدمات به شرکت مخابرات ایران خواهد شد و این امر باعث رکود فعالیت های زنجیره ای از پیمانکاران دست دوم و سوم خواهد شد.
ادیب تاکید نمود: امیدواریم که وزیر ارتباطات موضوع منطقی سازی تعرفه های مخابراتی را مورد توجه قرار دهد و با یک اقدام شجاعانه، در راستای نجات این زیست بوم قدم بر دارد.
افزودن دیدگاه جدید