وزیر ارتباطات در پاسخ به سیتنا: برای بازگشت شرکت مخابرات به شرایط مطلوب، تلاش می‌کنیم

ستار هاشمی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تاکید کرد: از ابتدای شروع به کار تا کنون مذاکرات خوبی با سهامداران شرکت مخابرات ایران برای رفع مشکلات کارکنان، بازنشستگان، کارگزاران روستایی و ایثارگران داشته ایم و امیدواریم به راهکار منطقی برای بازگشت شرکت مخابرات به شرایط مطلوب برسیم.

سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوال خبرنگار سیتنا در حاشیه هیات دولت پیرامون نگاه دولت به رفع مشکل بازنشستگان شرکت مخابرات ایران، گفت: رفع مشکلات شرکت مخابرات و موارد مربوط به بازنشستگان این شرکت، به عنوان یکی از دغدغه های ما از اول بوده و هست.

هاشمی ادامه داد: موضوع کارگزاران روستایی، ایثارگران و بازنشستگان شرکت مخابرات در دستور مذاکره ما با سهامداران شرکت مخابرات بوده و طی این نزدیک به سه ماه تعاملات خوبی هم شکل گرفته است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، خاطرنشان کرد: امیدواریم به راهکار منطقی برای بازگشت شرکت مخابرات به شرایط مطلوب که شامل کارکنان و بازنشسته ها هم می‌شود برسیم.

انتهای پیام

خبرنگار: فرزانه احمدی منش


Source URL: https://www.citna.ir/news/310162/وزیر-ارتباطات-در-پاسخ-به-سیتنا-برای-بازگشت-شرکت-مخابرات-به-شرایط-مطلوب،-تلاش-می‌کنیم