تحقق نوسازی بنیادین تمام لایه های شبکه ارتباطی با طرح طوبی
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: طرح تحول و نوسازی بنیادین زیرساخت های مخابراتی، آخرین فرصت حوزه ارتباطات برای همگامی با پیشرفت های فناوری جهانی است و ضرورت فناوری کشور که تحول و نوسازی بنیادین کل لایه های شبکه مخابراتی کشور را می طلبد، با اجرایی شدن طرح طوبی محقق خواهد شد.
به گزارش سیتنا، نشست مدیرعامل و معاونان و مدیران ارشد شرکت مخابرات با اعضای مجمع نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی، با حضور مهندس مجید سلطانی، مدیرعامل، جمعی از معاونان و مدیران ارشد ستادی شرکت مخابرات و با حضور مهندس علی نوروزی، مدیر مخابرات منطقه مازندران و اعضای مجمع نمایندگان استان مازندران و با هدف بررسی همهجانبه طرح تحول و نوسازی بنیادین زیرساختهای مخابراتی در راستان مازندران برگزار شد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در دیدار با مجمع نمایندگان استان مازندران در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به وجود زیرساختها و همکاری لازم برای اجرای پایلوت طرح طوبی در بخشهای گردشگری، ارتباطات ویژه جغرافیایی این استان بین شرق و غرب در شمال کشور، گفت: وجود زیرساختهای لازم در حوزه گردشگری و پتانسیلهای مختلف این استان، توسعه مخابراتی در تمام لایهها اعم از حوزه فیبر نوری در لایه دسترسی و لایههای دیگر را ضروری ساخته است.
مهندس سلطانی با تأکید بر اینکه توسعه و پیشرفت در حوزه مخابرات، توقفناپذیر است، گفت: با اجرای طرح تحول و نوسازی بنیادین زیرساختهای مخابراتی ایران (طوبی)، صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وارد بخش جدیدی از خدمترسانی به مردم خواهد شد که با تسهیل کارها و استفاده مناسب از زیرساختهای ارتباطی، میتواند فواید بسیاری برای مخاطبان و جامعه ایجاد کند.
وی با اشاره به اینکه طرح طوبی با محتوای نوسازی شبکه در حدود دو دهه پیش در برخی کشورها به اجرا رسیده، اعلام کرد: این نوسازی در برهه کنونی برای زیرساخت شبکه و ارتباطات کشور بسیار مهم است و با شروع این طرح، از سال جاری میتوانیم تمام استانها از جمله استان مهم مازندران را در ذیل طرح تحول بنیادین زیرساخت مخابرات ایران، در حد استانداردهای جهانی و در تمام لایهها بهروزرسانی کنیم.
وی با بیان اینکه اکثر تجهیرات مخابراتی، حدود دو تا سه دهه از عمرشان میگذرد، افزود: با طرح طوبی، در لایه دسترسی با فیبر نوری، لایه انتقال، لایه تجمیع و تمام بخشهای درونی و بیرونی شبکه را در این طرح نوسازی میکنیم.
مهندس سلطانی با اشاره به اینکه نقشه راه تهیهشده، در حوزه ارتباطات ثابت است، اعلام کرد: با توجه به جزئیات و ضروریات FMC، اجرای این طرح، دگرگونی بسیار گستردهای در حوزههای دسترسی اینترنت، هم در بخش ثابت و هم در بخش سیار در تمام استانها در طول اجرای برنامه ایجاد خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات، ظرفیتهای اساسی استان مازندران در بخش ارتباطی را تشریح کرد و گفت: با اجرای موفق این طرح، به مرور در دیگر استانها که برنامه عملیاتی آن آماده ارائه است، وارد فاز اصلی اجرا خواهیم شد.
مجمع نمایندگان استان مازندران در مجلس شورای اسلامی در این نشست ضمن قدردانی از فعالیتهای مطلوب مجموعه مدیران و کارکنان مخابرات در سطح استان، از آغاز طرح طوبی در این استان بهصورت همهجانبه استقبال کرده و آمادگی خود را برای همهگونه همکاری با هدف عملکرد مثبت و کارآمد بخش مخابرات، با همکاری دولت و مجلس با هدف اجرائیسازی این طرح ملی و بسیار مفید، اعلام کردند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید