به گزارش سیتنا، داوود ادیب، رییس کانون هماهنگی فاوا و رییس هیات مدیره شرکت های فناور هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران در پیامی انتصاب دکتر حمید فتاحی را به عنوان قائم مقام وزیر ارتباطات در امور ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:
یقینا انتصاب دکتر فتاحی بهعنوان قائم مقام وزیر ارتباطات در امور ارتباطات و ریاست سازمان تنظیم مقررات و حضور ایشان در این مسئولیت خطیر فرصتی مغتنم برای توسعه بخش ارتباطات کشور و تقویت اپراتورها و شرکت های حوزه فاوا خواهد بود.
امیدواریم با اتخاذ راهبردهای هوشمندانه از ظرفیتهای رگولاتوری حداکثر استفاده برای توسعه کمی و کیفی اقتصاد دیجیتال صورت گیرد.
در این راستا کانون هماهنگی فاوا، آمادگی خود را جهت در اختیار گذاشتن ظرفیتهای خود، در جهت تحقق اهداف مذکور اعلام می نماید.
انتهای پیام