بهره برداری از سامانه بومی مقابله با حملات DDoS

محمد جعفر پور
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: بهره برداری از سامانه بومی مقابله با حملات DDoS، علاوه بر مقابله با حجم بالایی از حملات با استفاده از دانش جوانان نخبه ایرانی و جلوگیری از خروج ارز، شفافیت در شبکه را به همراه داشته که بسیار با ارزش است.

به گزارش سیتنا، محمد جعفر پور در شبکه اجتماعی ویراستی نوشت:

بهره برداری از سامانه بومی مقابله با حملات DDoS، علاوه بر مقابله با حجم بالایی از حملات با استفاده از دانش جوانان نخبه ایرانی و جلوگیری از خروج ارز، شفافیت در شبکه را به همراه داشته که بسیار با ارزش است.

گزارش تحلیلی آماری این سامانه از طریق لینک زیر در دسترس می باشد:

https://www.tic.ir/fa/report

ویراست

در همین راستا، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به این ویراست، آورده است:

خداقوت به همکاران پرتلاشم در شرکت ارتباطات زیرساخت که ضمن تامین پایدار پهنای باند بین‌الملل مورد نیاز کشور و «افزایش تاریخی و دو برابری ظرفیت شبکه مادر ارتباطی کشور»،‌ روزانه صدها حمله منع‌خدمت توزیع شد ه(DDoS) را هم دفع کردند تا خللی در دسترسی هموطنان به خدمات خصوصی و دولتی داخلی بوجود نیاید.

ویراست وزیر

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/305031/بهره-برداری-از-سامانه-بومی-مقابله-با-حملات-ddos