کدخبر :304538 پرینت
28 تیر 1403 - 08:21

هشدار ولادیمیر پوتین پیرامون استخراج ارز‌های دیجیتال در روسیه

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پیرامون استخراج ارزهای دیجیتال در این کشور هشدار داد و اعلام کرد که این امر خطر مصرف بیش از حد و کمبود برق در برخی مناطق را به دنبال خواهد داشت.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از یورونیوز، روسیه یکی از بزرگترین ماینرهای کریپتوکارنسی در جهان است که در آن اپراتورهایی متشکل از هزاران رایانه در آشیانه‌ها یا انبارهای مخفی، تراکنش‌ها را در ازای دریافت ارز دیجیتال جدید تأیید می‌کنند.

با این حال، کرملین نسبت به این صنعت که در روسیه هنوز قانونمند نشده بدبین است و در حال حاضر تلاش دارد به منظور کنترل بیشتر بر آن، لوایحی را در پارلمان به تصویب برساند.

پوتین در سخنانی تاکید کرد که «تقریباً ۱.۵ درصد از کل مصرف برق» در کشورش توسط ماینرهای ارزهای دیجیتال مصرف می‌شود.

رئیس جمهوری روسیه طی نشستی با حضور مقامات دولتی که شبکه‌های تلویزیونی آنرا پوشش دادند، تصریح کرد: « این رقم همچنان در حال افزایش است.»

وی افزود: «آنچه نگران‌کننده به نظر می‌رسد و توجهی به آن نشده این است که رشد کنترل‌نشده مصرف انرژی الکتریسیته برای استخراج ارزهای دیجیتال می‌تواند منجر به کمبود برق در برخی مناطق شود.»

منطقه سیبری روسیه با برق ارزان و هوای سرد، مدت‌هاست که به کانون استخراج ارزهای دیجیتال در روسیه تبدیل شده است.

ولادیمیر پوتین در همین راستا یادآور شد که سه منطقه در سیبری پیش‌تر به دلیل میزان بالای استخراج ارزهای دیجیتال با کمبود برق مواجه شده بودند.

رئیس کرملین سپس با طرح هشدارهایی در این خصوص افزود: «در واقع این مسئله حاد است و عواقب جدی در پی دارد.»

وی بدون اشاره به نحوه رسیدگی به این مشکل و احتمال وضع محدودیت‌هایی برای استخراج ارزهای دیجیتال در کشورش، گفت که باید در این زمینه «تصمیماتی به موقع» اتخاذ شود.

قانونگذاران روس هفته آینده قرار است در خصوص لایحه‌ پیشنهادی دولت برای قانون‌مند کردن و تنظیم ارزهای دیجیتال در این کشور بحث گفتگو کنند.

این پیش‌نویس شامل محدود کردن استخراج در مقیاس بزرگ برای شرکت‌های دارای مجوز و اجازه به دولت برای ممنوع کردن استخراج در مناطق خاص در صورت تحت فشار قرار گرفتن عرضه انرژی است.

منطقه سیبری روسیه با برق ارزان و هوای سرد، مدت‌هاست که به کانون استخراج ارزهای دیجیتال در این کشور تبدیل شده است.

این در حالیست که مسکو تاکنون تردید‌هایی را در زمینه پذیرش این صنعت که خود را خارج از کنترل دولت‌های مرکزی می‌داند، از خود نشان داده است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.