پول شبکههای ماهوراه ای ازکجا می آید؟ تصاویر و مستندات
سیتنا - چندی است که شبکه های ماهواره ای متعدد و گوناگونی در فضای رسانه ای راه خود را به خانه های مردم باز کرده اند. برنامه های رادیویی و تلویزیونی این شبکه ها که مخاطب هدفشان گروه سنی 15 تا 25 سال می باشد، چنان بن مایه های فرهنگی و اجتماعی خانواده را مورد هجمه قرار داده اند که گویی اغلب آنها در قالب پروژه ای سازمان یافته در حال ارائه خط مشی هستند.
شاید در حوزه سیاسی برخی عامدانه بخواهند از پروژه ای بودن این امر صرف نظر کنند اما رویکرد سازمان یافته این برنامه ها در حوزه فرهنگ غیر قابل کتمان است.بی شک مهم ترین هدف این برنامه ها سست کردن بنیان خانه و خانواده است. عنصری که مطمئنا عامل اصلی همبستگی فرهنگی و اجتماعی مردم این مرز و بوم است.مسخ ارزش های انسانی و توجه به لذات حیوانی درون مایه اکثر برنامه های این شبکه ها است و در عین حال از بین بردن نقش زن و مادر و جایگاه آنها در قوام و استحکام بنیان خانواده از دیگر مشخصه های این برنامه ها است که در پوشش تبلیغ بی بند و باری و در قالب تفکر رهایی و عدم تعلق به چارچوب ارزشی جامعه گسترش می یابد.
افزایش فساد و بی بند و باری، از بین رفتن اعتماد در بین اعضای خانواده و در نهایت طلاق از عمده ترین عواملی است که جامعه شناسان و روانشناسان همواره نسبت به آن هشدار می دهند.اما نکته جالب در این میان اینکه هر روز بر تعداد این شبکه های فارسی زبان افزوده و به تبع آمار ناهنجاری های اجتماعی نیز افزون تر می شود و در حوزه هایی خاص اثرات مستقیم این برنامه ها را می بینیم. ذکر چند نمونه این مقولات را روشنتر می کند.
معضل همیشگی فارسی وان!
شبکه فارسی زبان فارسی وان از جمله شبکه هایی است که با هدف قرار دادن خانواده های ایرانی و اغلب با پخش سریال های تلویزیونی کلمبیایی اقدام به تریج مسائل غیر اخلاقی در کشور اسلامی همچون خیانت، فرزند نامشروع، طلاق و عادی نشان دادن این عوامل در زندگی های روزمره می کند.
شبکه پی ام سی نیز در این هنجارشکنی ها کوتاه نیامده و حیا زدایی از زنان و غیرت زدایی از مردان را به عنوان اولویت های کاری خود در پخش سریال ها و شوهای تلویزیونی برگزیده است. طعمه های این شبکه هم زنان و دخترانی هستند که ساده لوحانه آثار نامطلوب فردی و اجتماعی برنامه های شبکه را توشه راه خود کرده و با انبوهی از آموزه های گردانندگان این شبکه به جدال با زندگی خود می روند.
شبکه ای که برای من و تو نیست
ترویج همجنس گرایی، رد ازدواج های سنتی در کشور، درآمدزایی با تکیه بر مسائل جنسی و بسیاری از مسائل طرد شده این چنینی از جمله اهدافی است که شبکه بهائیت "من و تو" به دنبال بسط و گسترش آن در جامعه ایران است.
سوابق مجریان و تهیه کنندگان این تلویزیون به خوبی نشان از حمایت ویژه گروهک بهائیت مستقر در لندن با کمک سرویسهای اطلاعاتی انگلستان است. در کنار این موضوع،تفسیرهای یک سویه اتاق خبر این شبکه و نزدیکی جهت گیری های سیاسی آنها با شبکه های استعماری همچونBBC و VOAگواه از همکاری ها و اهداف مشترک این شبکه های بیگانه جهت گمراه نمودن افکار عمومی و ایجاد تنش های سیاسی در ایران دارد. به بیانی دیگر این شبکه ها مکملی شده اند برای باز کردن راه دیپلماسی "روباه پیر" در بین فارسی زبانان خصوصا ایرانیان داخل کشور.
فروش ناموس در تلویزیون
شبکه تلویزیونی تی وی پرشیا که از ابتدای شروع به کار هدف خود را در راستای برداشتن حریم های خصوصی و عفت و ترویج زندگی هایی به سبک غربی گذاشته است، در چند سال اخیر شتاب بیشتری به کار خود داده و با ساخت برنامه هایی خارج از عرف ایرانی- اسلامی بنیان خانواده ها را متزلزل و راهی برای جلب مخاطب پیدا کرده است.
برگزاری مسابقات خوانندگی و رقصندگی و القاء نبود آزادی در ایران برای انجام اینگونه فعالیت های فرهنگی! یکی دیگر از شگردهای تی وی پرشیا برای از بین بردن آموزه های اسلامی در کشور است. در فراخوان این برنامه از تمامی ایرانیان برای نشان دادن نبوغ خود دعوت می شود. جالب اینکه به تازگی برای افراد 12 سال به پایین نیز مسابقاتی از این دست تدارک دیده شده تا شاید بتوانند میخ تبلیغات ضد دینی خود را پیش از شکل گیری افکار کودکان بکوبند.
متاسفانه در این میان فقدان قوانین مصوب برای جلوگیری از حضور ایرانیان در اینگونه مراسم ها و برخورد قانونی با فرستندگان فیلم های خصوصی به شبکه های ماهواره ای ضد نظام از جمله ضعف هایی است که شهامت انجام هر اقدامی هر چند متضاد با مناقع نظام را به برخی می دهد.
گرچه چندی پیش رییس پلیس امنیت اخلاقی نیروی انتظامی از غیرقانونی بودن همکاری و ارتباط با شبکههای ماهوارهای بدون دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و برخورد پلیس با افراد متخلف را هشدار داد بود اما تا کنون نه خبری از برخورد با فردی اعلام شده و نه ارسال این فیلم ها متوقف شده است.
اما نکته ای که بیش از پیش نظر هر بیننده ای را به خود جلب می کند، منابع مالی تامین کننده این قبیل شبکه ها و عدم ارائه سند و مدرک مستدلی در مورد این منابع از سوی مسئولان آنها با وجود انتقادات فراوان وارده به آنهاست.
همواره دست اندر کاران این تلویزیون ها سعی بر ابهام زدایی در این مورد داشته و در این راه درآمد از تبلیغات را بهترین حربه برای رهایی از ابهام پیش رو به دست می گیرند. اما آیا به راستی تبلیغ قرص های ترک مواد مخدر و لوازم آیشی قادر به تامین هزینه های بسیار سنگین این شبکه ها خواهد بود؟
با بررسی رویکرد این شبکه ها در ترویج هنجارشکنی و بازی های روانی سیاسی آنها با مردم و اهداف و دست های پشت پرده در این اینگونه فعالیت ها، آنچه در وهله نخست به واقعیت نزدیک تر می شود، حمایت دولتهای استعمارگر آمریکا و انگلیس و تکیه آنها به منابع مالی قوی دولت هاست. تا بلکه هدفی را که در عمر 34 ساله انقلاب اسلامی نتوانستند به طرق مختلف سیاسی به آن دست یابند، به وسیله جنگ نرم و از بین بردن اعتقادات دینی مردم و تبلیغات سیاسی خود بدست آورند.
افزودن دیدگاه جدید