کدخبر :295939 پرینت
27 خرداد 1403 - 07:18

لغو اجازه اقامت آلمان به دلیل انتشار تصویر هیتلر در واتس‌اپ

دادگاه اداری مونستر درخواست اعتراض یک زن اهل چچن را که مجوز اقامت او به دلیل اظهارات یهودی‌ستیزانه از سوی اداره مهاجرت وارندورف آلمان لغو شده بود، رد کرد، با این حال او همچنان فرصت خواهد داشت به حکم دادگاه اعتراض کند.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از دویچه وله، درخواست یک زن چچنی ساکن آلمان در اعتراض به لغو مجوز اقامت خود از سوی اداره مهاجرت وارندورف آلمان ناکام ماند. اجازه اقامت این زن پیش از این به دلیل به اشتراک گذاشتن تصاویر یهودی‌ستیزانه لغو شده بود.

دادگاه اداری مونستر اینک درخواست او را که از سال ۲۰۱۶ در آلمان زندگی می‌کند و در درخواست پناهندگی ناموفق مانده بود رد کرده است.

او در ادامه درخواستی مبنی بر صدور "شانس اجازه اقامت" ثبت کرده بود. قانون شانس، یک برنامه مهاجرتی برای فرصت اقامت در آلمان است و شامل حال افرادی می‌شود که تا اول اکتبر ۲۰۲۲ دست‌کم به مدت پنج سال در آلمان، یا در وضعیت تحمل (دولدونگ) قرار داشته‌اند، یا مجاز به اقامت قانونی در آلمان بوده‌اند.

بر اساس این برنامه، افراد و بستگان آن‌ها اجازه دارند نوعی اجازه اقامت آزمایشی را به مدت ۱۸ ماه دریافت کنند.

در حکم دادگاه آمده است که این زن چچنی، تعهد کلامی خود به قانون اساسی و مبانی دموکراتیک بر پایه آزادی را ارائه کرد اما در عین حال، تصاویری را در استاتوس واتس‌اپ خود منتشر کرده بود.

در این تصویر، "عکسی از آدولف هیتلر با متنی دیده می‌شد که هولوکاست را به شکل اهانت‌آمیزی بی اهمیت جلوه می‌داد."

افزون بر این او همچنین تصویری از زمین را منتشر کرده بود که در آن کره زمین در اسارت یک مار با علامت ستاره داوود نشان داده شده بود.

به گفته مقام‌های مسئول‌ منطقه وارندورف، این زن آشکارا از خود نگرش یهودی‌ستیزانه نشان داده است. با این همه، این زن چچنی با رد نظر دادگاه، استدلال ‌کرد که تا کنون هیچ علاقه‌ای به تاریخ جهان یا سیاست نداشت و بر این باور بوده که این تصاویر مفهوم مثبتی را نشان می‌دهند.

این در حالی است که دادگاه، استدلال او را نپذیرفت و با تایید نظر اداره مهاجرت وارندورف اعلام کرد که صرف ادعای کلامی مبنی بر باور به نظم و قوانین آزاد و دموکراتیک، برای کسب اجازه اقامت کافی نیست. به گفته دادگاه او در دوره‌های مختلف شرکت کرده و در آزمون تابعیت آلمان نیز قبول شده است از این رو ادعای ناآگاه بودن این زن از این موضوع قابل پذیرش نیست.

با این حال گفته می‌شود که هنوز امکان اعتراض به این تصمیم برای این زن وجود دارد و او می‌تواند نسبت به این حکم دادگاه اعتراض کند و درخواست خود را به یک دادگاه بالاتر ارائه دهد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.