کدام دستگاه ضبط دوربین مدار بسته مناسب کار ما است؟
برای جلوگیری از ورود افراد ممنوعه همچون سارقان شما باید از تکنولوژی های پیشرفته و کارآمد استفاده کنید.
گزارش آگهی/ زمانی که خارج از محل زندگی خود هستید، ممکن است در نبود شما افرادی قصد وارد شدن به منزل شما داشته باشند. برای جلوگیری از ورود افراد ممنوعه همچون سارقان شما باید از تکنولوژی های پیشرفته و کارآمد استفاده کنید. یکی از راه های مهم برای ایجاد امنیت استفاده از دزد گیر است اما با وجود دزدگیر نمی توانید به راحتی چهره افراد تشخیص دهید. بنابراین بهترین راحل برای ایجاد امنیت، نصب دوربین مدار بسته در محل کار، فروشگاه یا منزل است.
قبل از خرید دوربین مدار بسته، برند ها را مقایسه کرده و با مشورت یک فرد متخصص که در خرید انواع دوربین مدار بسته تجربه دارد، اقدام کنید. یک مسئله ای که راجع به دوربین مدار بسته وجود دارد و باید به آن توجه کرد تجهیزات مورد نیاز در کنار دوربین مدار بسته است. با اینکه دوربین مدار بسته برای حفاظت ارزش زیادی دارد اما به تنهایی نمی تواند برای افزایش امنیت کافی باشد. برای حفاظت و امنیت زیاد همراه با دوربین مدار بسته باید دستگاه ضبط کننده را نیز نصب نمایید.
در ادامه می خواهیم انواع دستگاه ضبط دوربین مدار بسته را خدمت شما معرفی کنیم.
انواع دستگاه دوربین مدار بسته:
دستگاه های دوربین مدار بسته، به خاطر عملکرد و کارایی که دارند بسیار سیستم های حیاتی و مهمی هستند.
برای نصب این مدل دستگاه ها بهتر است اطلاعات لازم را بدست آورید. برای آگاهی از انواع دستگاه دوربین مدار بسته می توانید با نمایندگی های فروش دوربین مدار بسته محلی یا آنلاین تماس بگیرید و اطلاعات بیش تری در این زمینه دریافت کنید.
همچنین می توانید از منابع آنلاین معتبر وبسایت ها و وبلاگ های مرتبط با دوربین های مدار بسته استفاده کنید. از دوستان و آشنایان خود نیز که تجربه استفاده از دوربین های مدار بسته دارند، نظر و توصیه های آن ها را جویا شوید.
با مقایسه بین مدل ها و امکانات آن ها از ویژگی ها و تجهیزات مطلع شوید. دو مدل از دستگاه دوربین مدار بسته در بازار بسیار شناخته شده است که در این بخش توضیحاتی خواهیم داد. دستگاه DVR، دستگاه NVR و دستگاهXVR معروف ترین دستگاه ضبط کننده دوربین مدار بسته هستند که طرفداران زیادی دارند.
دستگاه DVR چیست؟
DVR مخفف عبارت Digital Video Recorder، یک دستگاه الکترونیکی برای ضبط و ذخیرهسازی تصاویر ویدیویی از دوربینهای مداربسته آنالوگ HD است. این دستگاه، یکی از اجزای اصلی سیستم مداربسته محسوب میشود.
دستگاه DVR دارای ورودیهای تصویری است که از طریق کابلهای کواکسیال به دوربینهای مداربسته متصل میشود. بعد از ضبط و ذخیره تصاویر، کاربران میتوانند این تصاویر را به دلخواه پخش و مشاهده کنند. با استفاده از منوها و رابط کاربری آسان، دسترسی به تنظیمات مختلفی مانند تنظیمات ضبط، زمانبندی، کیفیت تصویر، وصل شدن به شبکه و … امکان پذیر میباشد.
این دستگاهها معمولا دارای پورتهای ارتباطی اتصال به LAN-VGA-HDMI-BNC-RS232-AUDIO/IN/OUT هستند. DVR با فشردهسازی تصویر (از H.264 تا +H.265) امکان ذخیرهسازی تصاویر در هارد با فضای کمتر را فراهم میکند. همچنین دارای قابلیتهای دیگری مانند جستجوی هوشمند، نمایش همزمان چندین دوربین، ضبط بر اساس رویدادها و زمانبندی میباشد.
دستگاه NVR چیست؟
NVR مخفف عبارت Network Video Recorder، یک دستگاه ذخیرهسازی تصاویر دوربینهای شبکهای (IP) میباشد.NVR از طریق شبکههای تحت اینترنت (IP) به دوربینهای شبکه وصل شده، و تصاویر را ضبط و ذخیره میکند.
اتصال دوربینهای شبکه به NVR میتواند از طریق کابل شبکه یا اتصال بیسیم (Wi-Fi) صورت پذیرد. با استفاده از اتصال شبکه، NVR میتواند تصاویر را به طور همزمان از چندین دوربین دریافت کرده، و آنها را برای ذخیرهسازی و پخش بعدی در دسترس قرار دهد.
NVR به علت استفاده از دوربینهای شبکه، قابلیتهای پیشرفتهتری نسبت به DVR دارد. برخی از ویژگیهای معمول NVR شامل کیفیت بالا تصویر، پشتیبانی از فشردهسازی تصویری روشن ، قابلیت ذخیرهسازی بر مبنای رویداد و زمانبندی، نمایش همزمان چندین دوربین، امکان تشخیص حرکت و اعلان آن و دسترسی از راه دور از طریق شبکه می باشد. همچنین NVR قابلیت اتصال به سامانههای ابری و هماهنگی با دیگر دستگاههای مدیریت تصاویر را نیز داراست.
دستگاه XVR چیست؟
XVR را می توان یک نسخه پیشرفته و ارتقا یافته DVR دانست. زیرا این دستگاه به تمام فرمت های ویدئویی دوربین مداربسته مانند AHD ، TVI، CVI و همچنین CVBS قدیمی سازگاری دارد. این فرمت ها در واقع توسط شرکت های سازنده مختلف معرفی شده اند. در نتیجه اگر دوربین هایی از برندهای مختلف مثل هایک ویژن، داهوا، سامسونگ و… داشته باشید و XVR را از هر برندی که بخواهید بخرید، با دستگاه شما سازگار است و بدون مشکل کار می کند. برخلاف DVR، که مستلزم داشتن دستگاه و دوربین های امنیتی با همان برند یا حداقل فرمت ویدیویی یکسان است.
عوامل موثر بر دستگاه های ضبط کننده دوربین مدار بسته
از آن جایی که دستگاه ضبط کننده دوربین مدار بسته کارایی حساس و مهمی دارد، عواملی هستند که بر عملکرد آن تاثیر می گذارند. تاثیر این عوامل بر کارکرد بهتر یا بدتر این دستگاه ها بسیار حائز اهمیت هستند. یکی از عوامل موثر، کیفیت و قدرت پردازش این دستگاه ها است،که تاثیر مثبتی بر کیفیت وضوح تصاویر و ویدیو های ذخیره شده دارند.
ظرفیت این دستگاه ها، نقش اساسی در تعداد روز هایی که می توان تصاویر را ذخیره کرد، ایفا می کند.
ظرفیت بالای این دستگاه ها تصاویر بیش تری ذخیره خواهند کرد که به نفع کاربران است.
یکی دیگر از عوامل موثر، تعداد و نوع ورودی های این دستگاه ها است. دستگاه هایی که تعداد ورودی های بیش تری داشته باشند می توانند به طور همزمان اطلاعات از تعداد بیش تری دوربین مدار بسته را ضبط و ذخیره کنند.
مزایا و معایب دستگاه های ضبط کننده دوربین های مدار بسته
دستگاه ضبط کننده دوربین های مدار بسته، در جامعه اهمیت زیادی داشته و از ارزش بالایی برخوردار هستند. این دستگاه علاوه بر مزایا، تعداد معدودی معایب نیز دارند که کامل بررسی خواهیم کرد. با نصب دستگاه ضبط کننده دوربین مدار بسته، مشاهده با جزئیات کامل و نظارت بر تصاویر ضبط شده از محیط را فراهم می کند. صاحبان این دستگاه می توانند تمامی وقایع مهم و حوادث را مشاهده کنند. در صورت رخ دادن حوادث ناگوار مانند دزدی یا تخریب، تصاویر ذخیره شده می تواند به عنوان شواهد مفید در دادگاه استفاده شود. با داشتن یک دستگاه ضبط کننده، در صورت نیاز به تصاویر و ویدیو ها دسترسی آسان خواهید داشت.
اما یکی از معایب دستگاه ضبط کننده دوربین مدار بسته هزینه آن است. به مرور زمان ممکن است هزینه خرید و نصب این دستگاه افزایش یافته و برای برخی از افراد غیر قابل قبول باشد. برای اطمینان از ضبط و ذخیره صحیح و بدون اشکال تصاویر، باید این دستگاه را به طور منظم تعمیر و تنظیم شده و به درستی نگهداری شود. نصب این دستگاه به فضا و مکان مناسبی نیاز دارد، ممکن است برخی از افراد مکان مناسب برای نگهداری درست از این دستگاه را نداشته باشند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید