کدخبر :288803 پرینت
25 آذر 1402 - 09:39

قیمت پارتیشن اداری شیشه ای درتیس

استفاده از پارتیشن‌های شیشه‌ای امکان تقسیم‌بندی فضا بدون ایجاد محدودیت در روشنایی و دید را فراهم می‌کند.

متن خبر

گزارش آگهی/ پارتیشن‌ شیشه‌ای یکی از راه حل‌های رایج و محبوب برای جداسازی فضا در محیط‌های اداری و تجاری هستند. استفاده از پارتیشن‌های شیشه‌ای امکان تقسیم‌بندی فضا بدون ایجاد محدودیت در روشنایی و دید را فراهم می‌کند. علاوه بر این، پارتیشن‌ها فضای باز و بزرگی را القا می‌کنند که باعث افزایش بهره‌وری و سطح انرژی کارکنان می‌شود.

انتخاب نوع مناسب پارتیشن شیشه‌ای بستگی به نیازهای فضا و بودجه در دسترس دارد. پارتیشن‌های شیشه‌ای ثابت گزینه مناسبی برای جداسازی کامل بخش‌های مختلف هستند. پارتیشن‌های متحرک نیز گزینه‌ای انعطاف‌پذیر با هزینه کمتر محسوب می‌شوند.پارتیشن اداری شیشه ای گزینه ی بسیار مناسبی برای فضای ادارات می باشد، چرا که با بودجه ای مقرون به صرفه می توان برای هر فرد یک فضای شخصی اختصاص داد بدون اینکه چیزی از فضا کم شود.برای اجرای پارتیشن شیشه ای اداری می توان متناسب با نیاز کارفرما از انواع مدل های تکجداره ، دوجداره ، فریم لس ، فریم دار ، ثابت و متحرک ، مات و نیمه مات بهره مند شد ، انتخاب نوع مدل پارتیشن اداری می بایست پاسخگوی نیاز کارفرما باشد.در ادامه به بررسی انواع مدل پارتیشن اداری شیشه ای و عوامل موثر در تعیین قیمت آن خواهیم پرداخت.

[node:title]

 پارتیشن‌های شیشه‌ای، راه‌حلی ایده‌آل برای جداسازی فضا در محیط‌های اداری

پارتیشن‌های شیشه‌ای اداری ابزاری عالی برای تقسیم‌بندی فضا در ادارات و محیط‌های کاری به‌شمار می‌روند. این پارتیشن‌ها هم به صورت بدون فریم و هم با فریم قابل نصب هستند. البته پارتیشن‌های دوجداره بیشتر در محیط‌های پرتردد و پرسروصدا مورد استفاده قرار می‌گیرند.

یکی از مزایای پارتیشن شیشه‌ای نسبت به دیوارکشی، هزینه به‌مراتب پایین‌تر آن است. به همین دلیل، خرید پارتیشن‌های اداری شیشه ای علاوه بر زیبایی و مدرن بودن ، صرفه اقتصادی نیز دارد.

معمولاً از شیشه سکوریت ۱۰ میلی‌متری در پارتیشن‌ها استفاده می‌شود. همچنین امکان سفارش شیشه‌های رنگی و مات نیز وجود دارد که بتوان بخش‌هایی از فضا را با حریم بیشتری طراحی کرد.  

پارتیشن‌های شیشه‌ای علاوه بر صرفه‌جویی در هزینه، مزایای دیگری هم دارند. این پارتیشن‌ها می‌توانند کاملاً شفاف یا به صورت مات سفارش داده شوند. همچنین پارتیشن‌های بدون فریم، فضای کمتری را اشغال می‌کنند. حکاکی لوگو یا آرم بر روی شیشه‌ها نیز از دیگر امکانات این محصول است.

[node:title]

انواع پارتیشن شیشه ای مناسب برای اداره ها
پارتیشن دوجداره، راهکاری برتر برای عایق‌بندی صوتی فضاها  

اغلب اداره ها به واسطه ی تردد ارباب رجوع از سر و صدای زیادی برخوردار می باشند و این موضوع مانع از تمرکز کارمندان برای ادامه کار می شود به همین دلیل برای چنین اماکنی پیشنهاد پارتیشن شیشه ای دوجداره می شود.پارتیشن های شیشه ای علاوه بر جداسازی محیط به عایق سازی نیز کمک می کنند.اگر به دنبال یک پارتیشن شیشه‌ای عالی برای عایق‌بندی صدا هستید، پارتیشن دوجداره گزینه‌ای ایده‌آل محسوب می‌شود. این نوع پارتیشن از دو لایه شیشه با ضخامت‌های متفاوت تشکیل شده است که فضای میان آن‌ها با گاز آرگون پُر شده و همین امر باعث می‌شود تا علاوه بر عایق‌بندی صدا، از عایق‌بندی حرارتی بالایی نیز برخوردار باشد.  

اجرای پارتیشن دوجداره به گونه‌ای امکان‌پذیر است که بتوان پرده‌های کرکره‌ای را نیز در فضای میان دولایه شیشه قرار داد. به این ترتیب در صورت نیاز به محرمیت و محدود کردن دید، امکان استفاده از پرده‌ها وجود خواهد داشت.  

پارتیشن دوجداره معمولاً به صورت فریم‌دار نصب می‌شود، اما در صورت عدم نیاز به پرده میانی، امکان نصب به صورت فریم‌لس نیز وجود دارد. فریم‌های اطراف این نوع پارتیشن‌ها معمولاً نسبت به نمونه‌های تک‌جداره، پهن‌تر و بزرگ‌تر طراحی می‌شوند.

پارتیشن متحرک شیشه‌ای، انتخابی انعطاف‌پذیر برای فضاسازی

اگر گذارتون به نمایشگاه ها افتاده باشد حتما پارتیشه های شیشه ای را دیده اید که جهت تفکیک غرفه ها در نمایشگاه اجرا شده اند.بعد از پایان نمایشگاه تکلیف این پارتیشن ها چه می شود. پارتیشن هایی که برای استفاده در مکان های موقت و یا دفاتری که اجاره ای هستند استفاده می شود معمولا از نوه متحرک می باشند.پارتیشن‌های شیشه‌ای علاوه بر نوع ثابت، به صورت متحرک هم قابل ساخت و نصب هستند. پارتیشن متحرک مناسب فضاهایی با کاربری موقت است، زیرا به راحتی قابل بازکردن و انتقال می‌باشد.

این پارتیشن‌ها از پنل‌های شیشه‌ای تشکیل شده‌اند که با بست به کف متصل می‌شوند. در یک حالت، بخشی از دیوار شیشه‌ای به صورت ثابت و بخشی به عنوان درب ورودی متحرک ساخته می‌شود. برای این بخش می‌توان از درب‌های ریلی، لولایی یا اتوماتیک استفاده کرد.

حالت دیگر این است که تمام دیوار به لت‌های مساوی تقسیم و به صورت متحرک ساخته شود. 

بسته به محل نصب، پارتیشن متحرک می‌تواند به صورت ریلی یا تاشو نیز طراحی و ساخته شود. برای ساخت پارتیشن متحرک از شیشه سکوریت ۱۰ میلی‌متری استاندارد استفاده می‌شود و سفارش شیشه‌های رنگی یا سندبلاست هم امکان‌پذیر است.

پارتیشن شیشه‌ای بدون فریم، زیبایی مدرن برای فضاها

پارتیشن شیشه‌ای فریم‌لس یا بدون فریم، مدلی بسیار محبوب در میان طراحان است. این پارتیشن‌های سکوریت به دلیل فقدان فریم و ریل، تنها به صورت ثابت قابل نصب هستند. بنابراین لازم است قبل از اتمام نازک‌کاری، زیرسازی مناسبی برای نگهداری شیشه‌ها انجام شود.

در پارتیشن فریم‌لس، شیشه‌ها بدون هیچ فریمی به وسیله بست‌های اسپایدر یا فریم‌های تعبیه شده در زمین، ثابت نگه داشته می‌شوند. این مدل پارتیشن از مدرن‌ترین و خاص‌ترین انواع به‌شمار می‌رود و ظرافت و زیبایی بصری خاصی دارد.  

پارتیشن بدون فریم می‌تواند از شیشه سکوریت تک‌جداره، مات یا سندبلاست ساخته شود. عدم وجود فریم، فضای بیشتری را در اختیار قرار می‌دهد؛ به همین دلیل برای فضاهای اداری بسیار محبوب است.معمولا دفاتری که فضای کمتری در اختیار دارند و یا از نور کافی برخوردار نمی باشند پاریشت فریم لس اداری برای اجرا بهترین گزینه می باشد.

پارتیشن شیشه‌ای فریم‌دار؛ گزینه‌ای پرکاربرد با امکانات ویژه

پارتیشن شیشه‌ای فریم‌دار به مدل‌هایی اطلاق می‌شود که دور تا دور شیشه‌ها فریم آلومینیومی یا سایر انواع فریم قرار گرفته‌است. این پارتیشن‌ها به شکل ثابت و متحرک با مکانیزم‌های مختلف طراحی و تولید می‌شوند. 

پارتیشن فریم‌دار بیشتر در ادارات، دفاتر و مراکز صنعتی به‌کار می‌رود. همچنین در مکان‌هایی که امکان آسیب‌دیدگی لبه‌های شیشه وجود داشته باشد یا امکان انجام تغییرات لازم برای نصب پارتیشن بدون فریم وجود نداشته باشد، گزینه مناسبی محسوب می‌شود.

علاوه بر مزایای عملکردی، تضاد زیبای فریم و شیشه می‌تواند جلوه‌ای بدیع به فضا ببخشد. فریم می‌تواند با پوشش الکترواستاتیک یا به صورت استیل تهیه شود. برای شیشه‌ها نیز می‌توان از سکوریت تک‌جداره یا چندلایه بهره برد.

پارتیشن مات، حفظ حریم خصوصی در کنار زیبایی شیشه‌

پارتیشن شیشه‌ای مات بیشتر برای فضاسازی اتاق‌هایی مثل کنفرانس، جلسات و هیات مدیره به‌کار می‌رود. این پارتیشن‌ها امکان استفاده از زیبایی شیشه را در کنار حفظ حریم خصوصی فراهم می‌کنند.

پارتیشن مات از شیشه‌های سندبلاست یا شیشه‌های برفی سفید مات (ساتینا) ساخته می‌شود. در حالت سندبلاست، مشتریان می‌توانند از بین طرح‌ها و مدل‌های استاندارد یا حتی طرح دلخواه خود برای اعمال روی شیشه‌ها استفاده کنند.

امکان اجرای طرح‌های رنگی هم وجود دارد. پارتیشن‌های مات در هر دو نوع فریم‌دار و بدون فریم و به صورت تک‌جداره یا چندجداره قابل سفارش و ساخت هستند.

پارتیشن طرح‌دار؛ نمایش بصری برند در کنار حفظ حریم خصوصی

استفاده از لوگو یا برند شرکت بر روی پارتیشن‌های شیشه‌ای می‌تواند تأثیر بسزایی در القای هویت و فعالیت شما به بازدیدکنندگان داشته باشد. 

اغلب پارتیشن‌های به‌کار رفته در مطب‌ها، ادارات و شرکت‌ها، دارای سندبلاست لوگو یا نام صاحبان هستند. علاوه بر آن، الگوهای خاص مات‌شدگی برای حفظ حریم خصوصی نیز کاربرد دارند.

الگوهای راه‌راه و مات‌شدگی نامتقارن، از جمله طرح‌های پرکاربرد در پارتیشن طرح‌دار هستند که ضمن القای هویت بصری، حریم مورد نیاز را هم فراهم می‌کنند. این طرح‌ها عمدتاً بر روی پارتیشن‌های تزئینی اعمال می‌شوند.

عوامل موثر بر قیمت پارتیشن شیشه‌ای

قیمت پارتیشن شیشه‌ای بستگی به چندین عامل دارد:

۱. نوع شیشه: شیشه‌های سکوریت، لمینت، رنگی یا طرح‌دار معمولاً گران‌ترند.

۲. ضخامت شیشه: هرچه ضخامت بیشتر باشد، قیمت بالاتر خواهد بود.

۳. متراژ: ابعاد بزرگ‌تر منجر به افزایش قیمت می‌شود. 

۴. یراق‌آلات: کیفیت و طراحی اتصالات و اکسسوری‌ها بر قیمت موثر است.

۵. نصب و حمل‌ونقل: موقعیت جغرافیایی و شرایط نصب، هزینه‌های متفاوتی دارد.  

۶. میزان سفارش: تعداد بیشتر منجر به کاهش قیمت واحد می‌شود.

۷. طراحی لوگو: حکاکی لوگو روی شیشه هزینه‌بر است.

۸. درب: اضافه شدن درب‌های چوبی یا شیشه‌ای بر هزینه‌ها می‌افزاید.

 نکات کلیدی در انتخاب پارتیشن شیشه‌ای مناسب

خرید پارتیشن شیشه‌ای نیازمند بازدید و مشاوره کارشناسان فنی است تا بر اساس اطلاعاتی همچون متراژ، تعداد درب، ارتفاع، نوع شیشه و... بهترین گزینه طراحی و اجرا شود.

انتخاب صحیح مدل پارتیشن بر اساس نیاز و بودجه و همچنین سازگاری آن با فضای محل نصب، حائز اهمیت است. گاه پیشنهاد کارشناسان در این زمینه، بهتر از انتخاب اولیه مشتری خواهد بود.

ارتفاع پارتیشن نیز بسته به کاربری آن متفاوت خواهد بود. پارتیشن‌هایی که صرفاً برای جداسازی به کار می‌روند، نیازی به امتداد تا سقف ندارند.

انتخاب پارتیشن با یا بدون قاب نیز به فضا و معماری محل بستگی دارد. پارتیشن‌های بدون قاب در فضاهای کوچک مناسب‌ترند در حالی که انواع قاب‌دار از لبه‌های شیشه محافظت بهتری می‌کنند.

کلام آخر

شرکت درتیس یکی از معتبرترین شرکتهای تولید کننده انواع پارتیشن اداری شیشه ای می باشد، شما جهت استعلام قیمت می توانید از محاسبه گر آنلاین قیمت پارتیشن شیشه ای استفاده کنید همچنین جهت مشاهده نمونه کارهای اجراشده میتوانید به گالری درتیس مراجعه نمایید.

منبع : https://doortis.ir

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.