کاملترین اطلاعات برای راه اندازی خط تولید خلال سیب زمینی نیمه آماده
خط تولید خلال سیب زمینی نیمه آماده یکی از خطوط تولیدی پرسود در دنیای صنایع غذایی است.
گزارش آگهی/ امروزه با توجه به رشد جوامع و نیز تغییر سلیقه تغذیه ای جامعه شاهد این هستیم که مردم تمایل بیشتری نسبت به استفاده از غذاهای نیمه آماده از خود نشان میدهند. در همین راستا شرکت های تولیدی صنایع غذایی به تولید محصولات متنوع در زمینه غذاهای نیمه آماده روی آورده اند که در این بین خلال سیب زمینی نیمه آماده یا نیمه منجمد یکی از محصولات پر طرفدار در بین مصرف کنندگان غذاهای نیمه آماده میباشد. امروزه روش های بسیاری برای طبخ سیب زمینی در جهان وجود دارد که با استفاده از خط تولید سیب زمینی منجمد میتوانید یکی از بهترین روش های طبخ را بر روی سیب زمینی انجام دهید. موارد مصرف خلال سیب زمینی نیمه آماده در خانه، رستوران و کارخانه جات میباشد که روزانه نیاز زیادی به استفاده از سیب زمینی به صورت خلالی دارند. خلال سیب زمینی نیمه آماده را میتوان با استفاده از دستگاههای خاص به بهترین شکل ممکن آماده و به بازار عرضه کرد. در این مطلب قصد داریم تا شما را با خط تولید خلال سیب زمینی و دستگاههای مربوطه در این خط آشنا کنیم تا بتوانید در صورت نیاز برای تهیه آن ها اطلاعات کاملی را در اختیار داشته باشید. پس با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.
مراحل تولید سیب زمینی خلال شده نیمه آماده
خط تولید خلال سیب زمینی نیمه آماده را میتوان به چند مرحله تقسیم کرد. این خط در ابتدا با مرحله سرند شروع میشود و تا مرحله بسته بندی محصول پیش میرود. تمامی مراحل انجام شده در این خط تولید با استفاده از دستگاه خاص و با رعایت نکات بهداشتی کامل انجام میگیرد. استفاده از دستگاههای مکانیزه در خط تولید خلال سیب زمینی باعث میشود تا تمامی نکات بهداشتی رعایت شود و سرعت و دقت در تولید نیز تا حد زیادی افزایش پیدا کند. جدای از این موارد، هزینه تولید در دراز مدت با استفاده از دستگاههای مکانیزه تا حد زیادی کاهش پیدا میکند و میتوان در بازار از قدرت رقابتی بالایی برخوردار بود. مراحل تولید خلال سیب زمینی نیمه آماده شامل موارد زیر میباشد :
- سرند سیب زمینی
- پوست گیری و شستشو سیب زمینی
- اسلایس و خلال کردن سیب زمینی
- پخت سیب زمینی
- انجماد و بسته بندی
در ادامه به توضیحاتی درباره این خط تولید و دستگاههای مرتبط خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید تا بتوانید با این خط تولید بیشتر آشنا شوید.
مرحله اول سرند سیب زمینی
در مرحله اول خط تولید سیب زمینی نیمه آماده میبایست سیب زمینی های برداشت شده از زمین کشاورزی را که شامل خاک و آلودگی هستند را سرند کنیم. در این مرحله خس و خاشاک احتمالی چسبیده به سیب زمینی ها پاک میشوند. این کار بوسیله دستگاه سرند و بوسیله ویبره انجام میگیرد. سیب زمینی ها بر روی دستگاه قرار میگیرند و عملیات جداسازی گل و خاک از محصول انجام میگیرد.
مرحله دوم پوست گیری و شستشو
در این مرحله از عملیات خط تولید خلال سیب زمینی نیمه آماده میبایست سیب زمینی ها را شست و سپس پوست آن ها را جداسازی کرد. بوسیله دستگاه پوست گیر سیب زمینی و بصورت اتوماتیک محصولات سرند شده با سرعت مناسب وارد دستگاه شستشو و پوست گیری میشوند و با سرعت و دقت بالا و بدون هدر رفت محصول از طرف دیگر بصورت پوست گیری شده و تمیز خارج میشوند. این مرحله بوسیله دستگاه انجام میگیرد و نیاز به استفاده از اپراتور در این قسمت نیست.
مرحله سوم اسلایس و خلال کردن
در این مرحله از خط تولید خلال سیب زمینی نیمه آماده عملیات خلال کردن محصول بوسیله دستگاه خلال کن اتوماتیک انجام میگیرد. سیب زمینی های پوست گیری شده در دستگاه پوست گیر با استفاده از نوار نقاله به این قسمت هدایت میشوند. اپراتور در این مرحله سیب زمینی ها را وارد دستگاه میکند تا خلال سیب زمینی را به دست بیاورد. عملیات خلال کردن سیب زمینی ها با استفاده از دستگاه خلال کن سیب زمینی انجام میگیرد که قادر است با سرعت و دقت بالا سیب زمینی ها پوست گیری شده را به بهترین شکل ممکن خلال کند.
مرحله چهارم پخت سیب زمینی
در این مرحله سیب زمینی های خلال شده وارد فر پخت میشوند. در این فر روغن با دمای بالا قرار دارد و سیب زمینی ها بر روی ریل و نوار نقاله مربوطه داخل فر از یک سمت وارد و از سمت دیگر خارج میشوند. این عملیات با سرعت خاصی انجام میگیرد تا سیب زمینی ها تا حدی پخته و اصطلاحا نیمه آماده شوند. سیب زمینی های وارد شده به فر پخت از طرف دیگر خارج شده و بر روی نوار نقاله ای وارد دستگاه تونل هوادهی میشوند تا روغن اضافی از سیب زمینی ها گرفته شود و محصول برای انجماد آماده شود.
مرحله پنجم انجماد و بسته بندی
مرحله نهایی در خط تولید خلال سیب زمینی عملیات انجماد و سپس بسته بندی است. این عملیات با وارد کردن سیب زمینی ها داخل فریزر با دمای خاص انجام میگیرد تا محصول از حالت پخته شده خارج شود و به نوعی سفت و آماده ورود به دستگاه بسته بندی شود. سیب زمینی های منجمد با قرار گیری بر روی نوار نقاله و بالابر Z به مخزن دستگاه بسته بندی وارد میشوند و بوسیله دستگاه بسته بندی توزین دار بسته بندی میشوند. این دستگاه قادر است تا با استفاده از تکنولوژی پیشرفته، محصول را به وزن دلخواه بسته بندی کند. عملیات بسته بندی خط تولید خلال سیب زمینی نیمه آماده بصورت تمام اتوماتیک انجام میگیرد و نیاز به استفاده از اپراتور در این مرحله نیست.
هزینه راه اندازی خط تولید خلال سیب زمینی نیمه آماده
هزینه خط تولید خلال سیب زمینی نیمه آماده بستگی به میزان تولید و ظرفیت تولید دارد. به این نکته دقت کنید که با توجه به هزینه بالای راه اندازی خط تولید خلال سیب زمینی نیمه آماده میبایست قبل از راه اندازی این خط تولید حتما بازاریابی به عمل بیاورید و از منابع فروش مطلع شوید. میزان تولید در این خط تولید بسیار مهم است تا بتوانید همیشه در بازار باقی بمانید و در فروشگاهها حضور داشته باشید. پس دقت داشته باشید که راه اندازی این خط تولید نیازمند تولید بالای محصول میباشد. هزینه راه اندازی حدودی این خط در حال حاضر و در سال 1402 چیزی در حدود دو میلیارد و پانصد تا سه میلیارد و دویست میلیون تومان میباشد. این عدد بسته به نیاز خریدار و تولید کننده میتواند با تغییراتی در دستگاههای ساخته شده متفاوت باشد.
برای اینکه بتوانید این خطوط تولید را مشاهده کنید و با دستگاههای آن آشنا شوید میبایست از طریق فضای مجازی و یا مراجعه به درب کارخانه هایی نظیر البرز ماشین کرج اقدام به مشاهده، بررسی و در صورت نیاز خرید دستگاه های خط تولید خلال سیب زمینی نیمه آماده کنید. شرکت های معدودی در ایران اقدام به تولید دستگاههای خط تولید سیب زمینی نیمه آماده میکنند که در این بین شرکت مذکور در زمره شرکت های بزرگ و مطرح در زمینه تولید دستگاههای صنایع غذایی و دارویی میباشد. امیدواریم توانسته باشیم در این مطلب اطلاعات مفیدی را در زمینه راه اندازی خط تولید خلال سیب زمینی به شما داده باشیم. خوشحال میشویم تا در صورت داشتن تجربه کافی در زمینه ماشین آلات خط تولید فوق، نظرات و تجربیات خود را با ما در پایین همین مطلب در میان بگذارید.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید