وزیر ارتباطات: فعالیت پیام رسان های داخلی نماد توانمندی جوانان ایرانی است
وزیر ارتباطات در دیدار با مسوولان بسیج دانشجویی با اشاره به اینکه امروز کسی که برای پیشرفت کشور و ایجاد امید در مردم تلاش کند، بسیجی است، با اشاره به پیشرفت های صورت گرفته در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور ،گفت: توسعه پیام رسان های بومی امروز به حدی رسیده که هم اکنون بیش از 40 میلیون نفر از مردم ایران از آنها استفاده می کنند؛ در صورتی که زمانی قابل تصور نبود که ما بتوانیم سکوهایی داشته باشیم که قابلیت میزبانی از دهها میلیون کاربر را داشته باشند.
به گزارش سیتنا، عیسی زارع پور صبح جمعه سوم آذرماه به مناسبت هفته بسیج و در نشست صمیمی با مسوولان بسیج دانشجویی دانشگاه های کشور با اشاره به اینکه امروز بسیجی کسی است که امید مردم را زنده نگه دارد، گفت: در برخی از حوزه ها ما پیشرفت های خوبی داشته ایم و شما بسیجیان وظیفه روایتگری و جهاد تبیین پیشرفت ها و دستاوردهای کشور را دارید و وظیفه دارید هم مانند کسانی که برای پیشرفت کشور تلاش می کنند در این حوزه فعالیت کنید.
وی در ابتدای گزارش خود به فرآیند طراحی و پیشرفت شبکه ملی اطلاعات در سال های گذشته پرداخت و با اعلام اینکه هم اکنون این شبکه پیشرفت حدود 64 درصدی دارد، تاکید کرد: شبکه ملی اطلاعات، شبکه ای پرسرعت، با کیفیت و امن در گستره ایران است که نیازهای مردم را در حوزه های مختلف پاسخگو می شود که در ابتدای این دولت پیشرفت آن 23 درصد بود که در کمتر از 2 سال به حدود 64 درصد رسیده است.
وزیر ارتباطات به مشکلات و کمبودهای زیرساخت ارتباطی نیز اشاره کرد و گفت: راه حل اساسی برای این مشکل، فیبرنوری منازل و کسب و کارهاست که با آماده کردن زیرساخت های آن، اجرای پروژه از یک سال گذشته آغاز شده و تاکنون نیز در 100 شهر تکمیل و سرعت های تا 900 مگابیت برثانیه نیز به مردم ارائه شده است.
وی افزود: برنامه داریم تا پایان سال 1404 تمام شهرهای کشور را تحت پوشش این شبکه قرار دهیم و بر اساس برنامه هفتم توسعه نیز تا سال 1407 باید تمام ساختمان های کشور به فیبرنوری متصل شوند.
زارع پور به توسعه ارتباطات روستایی در 5500 روستا در دولت سیزدهم نیز اشاره کرد و گفت: برای ارائه سرویس های مختلف بر اساس فناوری اطلاعات به تمام مردم کشور به این ارتباطات نیاز داریم.
وی افزایش دو تا سه برابری ترافیک تولید داخل کشور را یکی دیگراز دستاوردهای این دوره عنوان کرد و افزود: در این دولت با تبادل ترافیک داخلی 6.5 ترابیت برثانیه رکورد تولیدترافیک داخل شکسته شد.
وزیر ارتباطات با تشریح مدل های مختلف مدیریت فضای مجازی در کشورهای دیگر، تاکید کرد: اگر می خواهیم که مستعمره دیجیتال کشورهای دیگر نباشیم باید سکوهای خود را داشته باشیم چرا که در آینده نزدیک این سکوها هستند که کشورها را مدیریت می کنند.
زارع پور در گزارشی نیز از آخرین وضعیت تحقق دولت هوشمند را تشریح و درباره پنجره واحد خدمات دولت هوشمند نیز گفت: هدف ما این است که مردم از طریق یک آیکون در گوشی های خود به صورت شبانه روزی و بدون ارائه هیچ مدرکی بتوانند از خدمات دولتی استفاده کنند و بر اساس برنامه هفتم توسعه تمام دستگاه های عمومی و دولتی مکلف شده اند که تا پایان این برنامه صددرصد خدمات خود را به صورت هوشمند به مردم ارائه کنند.
در پایان وزیر ارتباطات به سوالات و موضوعات مطرح شده از سوی دانشجویان حاضر پاسخ گفت.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید