مدیرعامل مبین نت: در تلاشیم سهم بزرگی در حوزه هوشمندسازی کشور داشته باشیم

علیرضا صیدی
مدیرعامل مبین نت، گفت: با توجه به پتانسیلی که در حوزه هوشمندسازی و تحول دیجیتال در مبین نت داریم و از طرف دیگر از آنجا که یکی از ارکان مهم هوشمندسازی، ارتباط است، تا کنون مبین نت در این مسیر موفق عمل کرده و امیدواریم در این مسیر در آینده تحول دیجیتال کشور سهم بزرگی در حوزه هوشمندسازی داشته باشیم.

علیرضا صیدی، در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه همکاری شرکت ارتباطات مبین نت و مرکز گسترش فناوری اطلاعات در حوزه تحول دیجیتال و هوشمندسازی، در پاسخ به خبرنگار سیتنا پیرامون دلیل حضور این اپراتور در حوزه هوشمندسازی، گفت: با توجه به اینکه در حوزه های سازمانی عملکرد خوبی داشته ایم و سرویس‌های خوبی ارائه کرده ایم، بانک‌ها و سازمان‌های بزرگ، از بزرگترین مشتریان ما هستند.

وی، ادامه داد: استراتژی‌ در مبین نت مطرح شد که در حوزه تحول دیجیتال نقش مبین نت را مشخص کنیم و با توجه به پتانسیلی که در حوزه هوشمندسازی و تحول دیجیتال داشتیم و از طرف دیگر از آنجا که یکی از ارکان مهم هوشمندسازی، ارتباط است، مبین نت در این مسیر موفق عمل کرده و این ارتباط را به نحو احسنت انجام داده ایم.

مدیرعامل مبین نت، اظهار کرد: به عنوان مثال سرویسی را در آتش نشانی ارائه کرده‌ایم و امیدواریم در این مسیر در آینده تحول دیجیتال کشور سهم بزرگی در حوزه هوشمندسازی داشته باشیم.

انتهای پیام

گفت‌وگو از زهرا طاهری


Source URL: https://www.citna.ir/news/287766/مدیرعامل-مبین-نت-در-تلاشیم-سهم-بزرگی-در-حوزه-هوشمندسازی-کشور-داشته-باشیم