کدخبر :280673 پرینت
30 اردیبهشت 1402 - 13:42

مدیرعامل شرکت مخابرات: طرح جامع مخابرات در استان‌ها تدوین شود

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: استان‌ها باید نیازمندی‌ها، دغدغه‌ها و مشکلات بخش آی سی تی را در یک طرح جامع به شرکت مخابرات ایران ارائه دهند تا روند رسیدگی به این بخش تسهیل شود.

متن خبر

به گزارش سیتنا، مجید سلطانی روز شنبه در آیین افتتاح ۱۳۷ طرح مخابراتی در استان خراسان شمالی اظهار کرد: تمامی اطلاعات لازم از جمله اعتبار مورد نیاز در طرح جامع مخابرات باید پیش بینی شود تا برای توسعه زیر ساخت های استان ها برنامه ریزی دقیقی انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه اجرای طرح های حوزه مخابرات در جهت پشتیبانی های بیشتر از استان ها انجام می شود افزود: نهضت جهادی توسعه فیبرنوری از سال گذشته در تمام استان ها آغاز شده است و در خراسان شمالی نیز این طرح ابلاغ شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: مقام معظم رهبری در یکی از فرازهای بیانیه گام دوم به توسعه زیرساخت های مخبرات تاکید کردند بر این اساس در دو سال اخیر برنامه های جدیدی در این بخش آغاز شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به شعار سال باید به بحث های اقتصادی بیشتر توجه کرد که شرکت مخابرات نیز در این راستا در جهت سرمایه گذاری شرکت های دانش بنیان گام برداشته و تحولات مثبتی هم رقم خورده است.

سلطانی بر هم افزایی و همسویی تمامی دستگاه های اجرایی تاکید کرد و افزود: برای رسیدن به این مهم علاوه بر کمک دستگاه ها به یکدیگر، ثبات در سیاست ها و تصمیم های اقتصادی نیاز به مشارکت مردم است تا اولویت های شعار سال عملیاتی شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش بر خسارت های مختلف به زیرساخت های مخابراتی اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه ردیف و اعتبار خاصی برای جبران خسارت ها وجود ندارد ولی نگاه شرکت مخابرات رفع مشکلات در حادثه است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اضافه کرد: مخابرات پیشران صنعت آی سی تی در کشور است و در این زمینه فعالیت های کاربردی انجام شده است.

سلطانی در ادامه ارائه هوشمند خدمات یکپارچه ارتباطات و فناوری اطلاعات در زیست بوم دیجیتال را چشم انداز مخابرات عنوان کرد و گفت: توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و فناوری های پیشران اقتصادی در این حوزه محسوب می شود و در این راستا باید گام برداشته شود.

وی خاطرنشان کرد: توسعه زیرساخت ارتباطی هماهنگ با سایر بخش ها توسعه ای تی در گرو توسعه فرهنگ لزوم ایجاد ظرفیت های موردنیاز، ارائه آموزش های لازم و وجود رابطه تعاملی بین دو عنصر اصلی زیرساخت و روساخت است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: با وجود تمام دسیسه های دشمنان و تحریم های ناعادلانه، مخابرات ایران با تلاش و پیگیری نیروهای خدمتگزار دستاوردهای بزرگی داشته است.

وی افزود: مخابرات همواره خود را ملزم به توسعه ارتباطات حتی در دورترین نقاط و مناطق روستایی می داند و از تمام توان خود در این راستا استفاده نموده و با این حال جهت توسعه زیرساخت های مخابراتی بیشتر، نیازمند همکاری و همدلی سایر دستگاه‌های اجرایی است.

استاندار خراسان شمالی: تدوین طرح جامع مخابرات راهی برای توسعه زیر ساخت ها خواهد بود

استاندار خراسان شمالی نیز در این آیین گفت: با توجه به اهمیت زیر ساخت های مخابراتی باید طرح جامعی از وضعیت موجود استان در حوزه مخابرات تدوین شود.

دکتر محمدرضا حسین نژاد تدوین طرح جامع مخابرات را منجر به مشخص شدن وضعیت استان دانست و افزود: این نقشه جامع راهی برای توسعه زیر ساخت ها خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به تاکید رییس جمهور بر اجرای نهضت ملی مسکن، تامین زیر ساخت مخابراتی هم باید مورد توجه قرار گیرد.

دکتر حسین نژاد برحفظ و حراست از اموال شرکت مخابرات نیز تاکید کرد و گفت: موضوع حفظ و حراست از اموال شرکت مخابرات در دستور کار قرار گیرد و تدابیر لازم اتخاذ شود.

استاندار خراسان شمالی ضمن تقدیر از تلاشهای جهادی صورت گرفته در مخابرات استان افزود: برای پیشبرد اهداف مخابرات اقدامات خوبی انجام شده اما امیدواریم در مسیر تامین زیرساخت ها جزو استان‌های پیشرو قرار گیرد.

مدیر مخابرات منطقه خراسان شمالی: ۹۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای ۱۳۷ طرح مخابراتی هزینه شده است

مدیر مخابرات منطقه خراسان شمالی در آیین افتتاحیه طرح ها با بیان سخنانی تصریح کرد: ۹۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای ۱۳۷ طرح مخابراتی به مناسبت هفته ارتباطات در استان هزینه شده است.

رسول علی اصغر پور افزود: این طرح ها شامل توسعه کافو نوری شهری، راه اندازی نقاط جدیدADSL، توسعه اینترنت فیبر خانگی FTTH، توسعه اینترنت VDSL ،توسعه فیبر نوری روستایی USO و راه اندازی و ارتقاء سرعت اینترنت همراه اول در سایتهای نقاط مختلف استان نیز از دیگر طرح ها است.

وی همچنین راه اندازی سرویس VDSL در منطقه روستایی بک پولاد را از جمله یکی از مهمترین پروژه ها در استان و به عنوان اولین روستای بهره مند از این سرویس اینترنت پرسرعت دانست و یادآور شد: از مجموع طرح های مخابراتی آماده بهره‌برداری در استان ۲۸ پروژه مربوط به بجنورد، ۱۷ طرح در شیروان، ۲۳ طرح در راز و جرگلان، ۹ طرح درفاروج، سه طرح در بام و صفی آباد، ۲۹ طرح در مانه و سملقان، ۲۱ طرح در اسفراین، چهار طرح در جاجرم و سه طرح در گرمه است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.