کدخبر :278283 پرینت
20 اسفند 1401 - 20:41

تندیس طلایی «پیشرو در توسعه فناوری» به صنایع ارتباطی آوا تعلق گرفت + تصاویر

همراه با معرفی برگزیدگان پیشرو در توسعه فناوری کشور در همایش «بنگاه؛ فناوری و رشد اقتصادی» با حضور وزرای صنعت، معدن و تجارت، علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صنایع ارتباطی آوا تندیس طلایی «پیشرو در توسعه فناوری» را دریافت کرد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، همایش «بنگاه؛ فناوری و رشد اقتصادی» امروز شنبه بیستم اسفندماه سال جاری، با حضور وزرای صنعت، معدن و تجارت، علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت علمی ریاست جمهوری، رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس و جمعی از صنعت‌گران و اساتید دانشگاه با هدف رویکرد‌های این سه دستگاه در توسعه فناوری و نوآوری و همچنین معرفی برگزیدگان پیشرو در توسعه فناوری برگزار شد.

در این همایش وزیر صمت، گفت: در صحنه بین‌المللی از نظر اقتدار و قدرت اقتصادی دو شاخص وجود دارد که یکی از آن‌ها شاخص پیچیدگی است که علم و دانش را به یکدیگر متصل می کند و قدرت کشور را افزایش می‌دهد.

[node:title]

فاطمی امین ادامه داد: شاخص پیچیدگی بر اساس تنوع محصولات صادراتی و اینکه کدام کشورها آن را تولید می‌کنند، به ارزیابی کشورها می‌پردازد. این شاخص علم را اندازه‌ گیری می‌کند  و قدرت اقتصادی در کشورها را بر اساس تولید محصول پیچیده ارزیابی می‌کند.

در این مراسم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز مطرح کرد: راهی جز هزینه کردن برای علم و نوآوری وجود ندارد و لذا مراسم امروز نیز نگاهی جدید به جامعه فرهیخته دانشگاهی خواهد بود.

زلفی گل افزود: ارزش علم به دایره و محیط انتشار آن بستگی دارد، در علم مالکیت مطرح نیست، اما در فناوری مالکیت مطرح است و لذا تبدیل علم به فناوری ثروت ایجاد می‌کند.

[node:title]

وی ادامه داد: علم می‌تواند کارهای ناشدنی را انجام دهد، به‌طوری‌که هیچ کس تصور نمی‌کرد زمانی بتوان به فضا سفر کرد، ولی علم این موضوع را محقق ساخت، با علم، نادیده‌ها را می‌توان دید. زمانی علم، علم است که به تولید محصول منتج شود و زمانی محصول، دانش‌بنیان است که کمتر کشوری بتواند آن را تولید کند. اگر کشوری توانست این کار را انجام دهد قدم ویژه‌ای برداشته و آن وقت می‌توان تصمیم گرفت که این دانش را به کدام کشور عرضه کرده و یا در اختیار کدام کشور قرار نداد. اگر محصولی در جهان توسط چند کشور محدود تولید شود آن محصول دانش بنیان است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور نیز در این همایش تاکید کرد که من‌بعد شرکت‌های دانش‌بنیان براساس ارزش استفاده از تکنولوژی‌های پیچیده‌ تر و پیشرفته ‌تر مورد ارزیابی قرار نمی‌گیرند، بلکه ارزش آنها براساس بازار اشتغال و ثروتی است که ایجاد می‌کنند.

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی افزود: شرکت‌های دانش بنیان از سال آینده بر اساس همین تعریف جدید و اندازه‌شان مورد حمایت قرار می‌گیرند یعنی یک شرکتی که گردش مالی‌اش ۱۰۰ میلیارد تومان است، حمایتی که دریافت می‌کند با شرکتی که گردش مالی ۱۰۰ میلیون تومانی دارد فرق خواهد کرد.

[node:title]

معاون علمی رییس جمهور در این همایش اعلام کرد که سیاست‌های جدید معاونت علمی در توسعه اقتصاد و زنجیره ارزش و توسعه کنسرسیوم‌های دانش‌بنیان و همچنین شرکت‌های پیشران خواهد بود.

وی ادامه داد: دیگر دانش بنیان نوع یک و دو و سه و شرکتی که تکنولوژی پیچیده تر و پیشرفته‌تری استفاد می‌کند قطعا نخواهیم داشت و طبقه بندی شرکت های دانش بنیان به صورت شرکت های دانش بنیان نوپا، شرکت‌های دانش بنیان فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان نوآور خواهد بود و همچنین در سال آینده ملاک حمایت این معاونت از شرکت‌های دانش بنیان میزان رشد و ارزش بازار در بحث اشتغال و ثروت خواهد بود.

[node:title]

گفتنی است که صنایع ارتباطی آوا که در این همایش تندیس طلایی "پیشرو در توسعه فناوری" را دریافت نمود در سال جاری چهار افتخار ملی کسب نموده است.

این شرکت در روز ملی صنعت و معدن در مراسمی با حضور رییس جمهور به عنوان واحد برتر ملی در سال 1401 انتخاب شده و تندیس طلایی و رتبه اول صنعت برق و الکترونیک کشور را کسب نمود و همچنین در چهاردهمین جشنواره تقدیر از کارآفرینان برتر سال 1401، با حضور صولت مرتضوی، معاون اجرایی وقت رییس‌جمهور، محسن منصوری، استانداروقت تهران، کریمی بیراوند، معاون اشتغال وزارت کار، حامد ویس کرمی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران، محمد مهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت مورد تقدیر قرار گرفته و به عنوان کارافرین برتر استان تهران انتخاب شد و همچنین در مراسم دیگری به عنوان واحد برتر تحقیق و توسعه 1401 استان تهران و در نهایت در همایش ملی 20 اسفندماه 1401 به عنوان شرکت برگزیده و پیشرو در توسعه فناوری انتخاب شد.

[node:title]

صنایع ارتباطی آوا عناوین دیگری از جمله "رتبه های یک شورای عالی انفورماتیک در حوزه های مختلف، برگزیده جشنواره بین المللی خوارزمی در چند دوره مختلف، جشنواره فن آوری شیخ بهایی ، چند دوره برگزیده جشنواره ملی فاوا وزارت ارتباطات، برگزیده جشنواره علم تا عمل ، دریافت تندیس رعایت حقوق  مصرف  کننده در چند سال متوالی ، واحد برتر از سوی وزارت کشور ، واحد تحقیق و توسعه برتر از سوی وزارت کار ، واحد تولیدی برتر از سوی وزارت صمت، واحد فناور برتر از سوی وزارت علوم , دارنده مدال طلای سازمان جهانی مالکیت فکری و همچنین یونیدو، برترین شرکت دانش بنیان کشور ، برترین شرکت پارک های فن آوری آسیا و مجری موفق طرح کلان ملی  NGN/IMS معاونت علمی  و فناوری ریاست جمهوری" را در کارنامه خود، ‌دارد.

[node:title]

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.