تبدیل منطقه ویژه اقتصادی پیام به بزرگترین مراکز داده کشور در حوزه ICT
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بینالمللی پیام گفت: اکنون توسعه زیرساختها باهدف استقرار واحدهای تولیدی و صنعتی با اولویت «آی.تی» و «آی.سی.تی» در منطقه ویژه اقتصادی پیام در حال اجرایی شدن است و این امیدواری وجود دارد که امسال بتوانیم زمینه ایجاد دو هزار فرصت شغلی جدید را در این منطقه فراهم کنیم.
به گزارش سیتنا، اکبر قنبرپور مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بینالمللی پیام در گفتوگو با ایرنا افزود: با استقرار ۱۰۰ واحد تولیدی جدید طی سال جاری در منطقه ویژه اقتصادی پیام، پیشبینی میشود دو هزار فرصت شغلی دیگر در این مجموعه ایجاد شود.
وی بابیان اینکه تاکنون ۲۴۴ سرمایهگذار در پیام مستقر شدند، اظهار داشت: با استقرار این شرکتها بستری برای اشتغال پنج هزار و ۵۰۰ نفر در این منطقه فراهم شد.
قنبرپور ادامه داد: از سوی دیگر در سالی که گذشت شاهد سرمایهگذاری هفت هزار میلیارد تومانی توسط بخش خصوصی و تولید یک هزار و ۸۰۰ نوع محصول و خدمات مهندسی و فناورانه در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بینالمللی پیام بودیم.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بینالمللی پیام در بخش دیگری از سخنان خود به برنامههای این منطقه در سال جاری اشاره کرد و گفت: افزایش مسیرهای پروازی در بخش مسافری، توسعه شبکه حملونقل کالا بهخصوص در حوزه گمرکی ازجمله برنامههایی است که امسال به دنبال تحقق آنها هستیم.
قنبرپور تحقق ۱۰ درصد از اقتصاد دیجیتال در راستای شبکه ملی اطلاعات را از دیگر برنامههای اصلی این منطقه عنوان و تصریح کرد: تبدیل پیام به بزرگترین مراکز داده کشور و استقرار صنایع فعال در حوزه آی.تی، آی.سی.تی یکی از برنامههای مهم پیام در سالهای پیش روی خواهد بود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید