گسترش تسهیلات قرض الحسنه به منظور رشد اشتغال در کسبوکارهای دانش بنیان
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: تسهیلات اشتغالزایی صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای افزایش اشتغال و کمک به توسعه شرکتهای دانش بنیان و به صورت قرضالحسنه به این شرکتها تخصیص مییابد.
به گزارش سیتنا، روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر علی وحدت در نشست مشترک صندوق نوآوری و بانک قرضالحسنه مهر ایران با اشاره به اینکه حمایت از شرکتهای دانش بنیان از وظایف ذاتی صندوق نوآوری است، گفت: جامعه مخاطبان صندوق نوآوری در حوزه تسهیلات و خدمات در حدود 6600 شرکت دانش بنیان است که این عدد در حال افزایش است.
به گفته وی، صندوق نوآوری فقط در حوزه تسهیلات، بیش از 20 نوع خدمت به شرکتهای دانش بنیان اعطا میکند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه درصددیم تا از ظرفیتهای مالی کشور با هدف برونسپاری حمایتها از شرکتهای دانش بنیان و فناور استفاده کنیم، اظهار کرد: طی سه سال اخیر، بیش از 20 هزار میلیارد تومان خدمات مالی به دانش بنیانها ارائه کردهایم و برخی خدمات صندوق مانند نمونهسازی، اشتغالزایی و خدمات به شتابدهندهها نیز به صورت قرضالحسنه اعطا شده است.
دکتر وحدت در مورد تعاملات بانک قرضالحسنه مهر ایران با صندوق نوآوری و شکوفایی نیز گفت: ما در حال حاضر در حوزه ارائه تسهیلات مرتبط با اشتغالزایی با این بانک همکاری داریم که اگر مشکلات حقوقی مربوطه رفع شود، صندوق نوآوری میتواند از طریق این بانک خدمات بیشتر و جدیدتری به شرکتهای دانش بنیان ارائه کند.
وی اضافه کرد: تسهیلات اشتغالزایی صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای افزایش اشتغال و کمک به توسعه شرکتهای دانش بنیان و به صورت قرضالحسنه به این شرکتها تخصیص مییابد.
وظیفه بانک قرضالحسنه مهر ایران، حمایت از کسب و کارهای نوپا و شرکتهای کوچک است
در ادامه این نشست نیز سعید شمسینژاد مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران در سخنانی با اشاره به پتانسیلهای خوب این بانک، گفت: ما درصدد افزایش ظرفیتهای بانک در استانها به منظور حمایت از شرکتهای دانش بنیان هستیم تا شرکتها از دسترسی محلی به سرمایه بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه این بانک با اعطای تسهیلات قرضالحسنه قصد دارد به روند توسعه شرکتهای دانش بنیان کمک کند، ادامه داد: ارتقای جایگاه دفتر نوآوری بانک در صندوق نوآوری و شکوفایی در دستور کار قرار گرفته است تا همافزایی شکل گرفته به چندین برابر افزایش یابد.
شمسینژاد در ادامه علاقمندی بانک قرضالحسنه مهر ایران برای توسعه همکاریها با صندوق نوآوری و شکوفایی را اعلام کرد و گفت: ما قصد داریم به عنوان عامل صندوق نوآوری نقش بیشتری در اکوسیستم نوآوری کشور ایفا کنیم چرا که این بانک از ظرفیت و پتانسیل بالایی برخوردار است که میتواند به توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور کمک کند.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر در ادامه با بیان اینکه در دولت سیزدهم توجه ویژهای به مسئله قرضالحسنه شده است، اظهار کرد: ما میتوانیم محور فعالیتهای قرضالحسنه صندوق نوآوری را جزو برنامهها و فعالیتهای بانک قرضالحسنه مهر ایران قرار دهیم.
وی در پایان وظیفه بانک قرضالحسنه مهر ایران را حمایت از کسب و کارهای نوپا و شرکتهای کوچک اعلام کرد.
تسهیل در رسیدگی به پروندههای تسهیلاتی شرکتهای دانش بنیان
گفتنی است، همچنین در این نشست دکتر روحالله ذوالفقاری، معاون تسهیلات و تجاریسازی صندوق نوآوری و شکوفایی، ضمن ارائه آماری از خدمات این صندوق به شرکتهای دانش بنیان از طریق بانک قرضالحسنه مهر ایران طی سه سال اخیر، بر ارتقای جایگاه دفتر نوآوری این بانک در صندوق نوآوری و تسهیل در رسیدگی به پروندههای شرکتهای دانش بنیان تاکید کرد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید