توسعه دامنه خدمات بانک ملت به شرکتهای دانش بنیان
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بر حضور فعالتر بانک ملت در اکوسیستم نوآوری و ارائه خدمت به شرکتهای دانش بنیان در کشور و توسعه دامنه خدمات بانک به این شرکتها تاکید کرد که این مسئله با استقبال مدیرعامل بانک ملت مواجه و مقرر شد بانک ملت سهم بیشتری از خدمات شبکه بانکی به شرکتهای دانش بنیان را به خود اختصاص دهد.
به گزارش سیتنا، دکتر علی وحدت رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در دیدار با رضا دولتآبادی مدیرعامل بانک ملت، ضمن ارائه تاریخچهای از همکاری شبکه بانکی کشور با صندوق نوآوری برای توسعه زیستبوم نوآوری کشور، بر خوشحساب بودن شرکتهای دانش بنیان در بازپرداخت تسهیلات و عمل به تعهدات خود تاکید کرد و گفت: امروز شبکه بانکی کشور نقش مهمی در اقتصاد کلان کشور ایفا میکند و به تاسی از آن نقش مهی در توسعه اقتصاد دانش بنیان برعهده دارد.
در این دیدار رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بر حضور فعالتر بانک ملت در اکوسیستم نوآوری و ارائه خدمت به شرکتهای دانش بنیان در کشور و توسعه دامنه خدمات بانک به این شرکتها تاکید کرد که این مسئله با استقبال مدیرعامل بانک ملت مواجه و مقرر شد بانک ملت سهم بیشتری از خدمات شبکه بانکی به شرکتهای دانش بنیان را به خود اختصاص دهد.
وحدت همچنین بر رفع موانع تسریع خدمات به شرکتهای دانش بنیان از طریق دفتر نوآوری بانک ملت که در ساختمان صندوق نوآوری دایر شده است، تاکید و اظهار امیدواری کرد که این دفتر بتواند بدون طی کردن پروسه شبکه بانکی در اسرع وقت خدمات بهتری به شرکتهای دانش بنیان ارائه کند.
در ادامه این جلسه نیز مدیرعامل بانک ملت بر آمادگی این بانک برای ایفای نقش بیشتر در توسعه اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد و گفت: با توجه به ظرفیتهای قابل توجهی که در بانک ملت از حیث منابع مالی و گستردگی انواع خدمات وجود دارد، این امکان را داریم که بتوانیم حضور فعالتری به عنوان بازیگر اول در حوزه کمک به توسعه اقتصاد دانش بنیان داشته باشیم.
در این جلسه همچنین طرفین بر ضرورت استفاده بهینه از ظرفیتهای پیشبینی شده در قانون جهش تولید دانش بنیان برای حضور بانکها در فضای سرمایهگذاری و مشارکت در طرحهای دانش بنیان و فناور تاکید کردند؛ بر این اساس صندوق نوآوری و شکوفایی، چهار مدل مدون شده خود در حوزه سرمایهگذاری مشترک در طرحهای دانش بنیان و فناور را اعلام کرد که با استقبال مدیران بانک ملت مواجه و مقرر شد در مورد جزئیات آن طرفین به تبادل نظر با یکدیگر به منظور رسیدن به یک مدل همکاری دوطرفه بپردازند.
در پایان این دیدار طرفین بر تقویت تعامل سازنده، بلندمدت و پایدار و تداوم همکاریها به منظور توسعه اکوسیستم نوآوری کشور و توسعه اقتصاد دانش بنیان تاکید کردند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید