احتمال توقف خدماتدهی فیسبوک و اینستاگرام در اروپا
شرکت متا در گزارش سالانه خود اعلام کرده شاید فیسبوک و اینستاگرام به علت اختلاف در روش انتقال دادههای کاربران تعطیل شوند.
به گزارش سیتنا، باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از cnbc، نوشت: متا اعلام کرده به علت اختلاف در روش انتقال دادههای کاربران شاید خدمات دهی فیسبوک و اینستاگرام در اروپا متوقف شود.
به گفته مسئولان متا این کار به دلیل اختلاف در نحوه اشتراک داده انجام میشود. رگولاتورهای کشورهای اروپایی در حال تدوین قوانینی برای نحوه انتقال دادههای کاربران هستند. طبق حکم دادگستری اروپا در ژوئیه ۲۰۲۰، استاندارد انتقال داده اتحادیه اروپا و ایالات متحده توانایی محافظت از حریم خصوصی شهروندان اروپایی را ندارد. این حکم پس از شکایت ماکس شرمز فعال حریم خصوصی اتریشی صادر شد.
وی با اشاره به انتقال اطلاعاتش به ایالات متحده از فیسبوک شکایت کرده بود. با اعلام مسئولان شرکت متا در صورت عدم تدوین چارچوب برای انتقال دادهها یا نبود روشهای جایگزین احتمالاً برخی از خدمات آن از جمله فیسبوک و اینستاگرام در اروپا ارائه نشوند.
به گفته اکسل ووس قانونگذار اروپایی، متا حق باجگیری از اتحادیه اروپا را ندارد. او نویسنده برخی از قوانین حفاظت از داده اتحادیه اروپا است. البته با اعلام سخنگوی متا، این شرکت برنامهای برای خروج از اروپا ندارد. متا و بسیاری از مشاغل، سازمانها و خدمات دیگر به قوانین انتقال داده بین اتحادیه اروپا و ایالات متحده متکی هستند. کمیسیون حفاظت از دادههای ایرلند در آگوست ۲۰۲۰ طی حکمی به فیسبوک خواستار توقف انتقال دادههای کاربران از اتحادیه اروپا به ایالات متحده شده بود.فیسبوک در صورت تخطی از قاونو چقدر جریمه میشود؟
نیک کلگ، معاون امور جهانی و ارتباطات فیسبوک در آن زمان از کنترل انتقال دادههای اتحادیه اروپا-ایالات متحده خبر داده بود. به گفته او، SCCها برای انتقال دادههای اتحادیه اروپا-ایالات متحده قابل استفاده نبودند. احتمالا کمیسیون حفاظت از دادههای ایرلند در نیمه اول سال ۲۰۲۲ تصمیم نهایی خود را اعلام کند. با توقف اجرای SCC ها، شاید فیسبوک مجبور به حذف اکثر دادههای جمع آوری شده برای کاربران اروپایی شود.
با اعلام DPC در صورت عدم رعایت این قانون، فیسبوک چهار درصد از درآمد سالانهاش یا ۲.۸ میلیارد دلار جریمه میشود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید