کدخبر :262946 پرینت
10 آبان 1400 - 09:02

ماده غذایی که خطر لخته شدن خون را ۲۰ برابر افزایش می دهد

چند ماده غذایی وجود دارند که به خاطر ویتامین کا درونشان، خطر لخته شدن خون را ۲۰ برابر افزایش می دهد.

متن خبر

به گزارش ایران پژواک، پزشک متخصص سیستم ایمنی آندری پرودوس، محصولاتی را نام برد که خطر لخته خون را افزایش می دهند.

این پزشک خاطر نشان کرد که احتمال لخته شدن خون در افزاد مسن مبتلا به واریس، سبک زندگی کم تحرک و مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی بیشتر است. افراد در این گروه های پرخطر باید از خوردن غذاهای حاوی ویتامین کا پرهیز کنند که خطر لخته شدن خون را افزایش می دهد.

وی افزود: «سه ماده غذایی با بیشترین میزان ویتامین کا یعنی جعفری، اسفناج و ریحان هستند. علاوه بر این جعفری قهرمان مطلق محسوب می شود: در ۱۰۰ گرم جعفری ۲۰ دوز روزانه ویتامین کا وجود دارد. در ریحان و اسفناج هفت دوز و شش دوز روزانه ویتامین کا است.»

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.