چه خوراکی هایی برای حساسیت های فصلی مفید است؟
آلرژی یا حساسیت یک واکنش شدید سیستم ایمنی هنگام ورود ماده خارجی به بدن است.
متن خبر
به گزارش سیتنا، ورود مواد آلرژی زا به بدن باعث افزایش ترشح هیستامین می شود و این ماده هم به نوبه خود موجب تحریک و برانگیختگی سیستم ایمنی خواهد شد.
در زیر خوراکی هایی که برای حساسیت های فصلی مفید هستند، آمده است:
چای سبز : خاصیت ضد التهاب داشته و آنتی هیستامین طبیعی است.
سرکه سیب: غدد لنفاوی را پاکسازی می کند.
چغندر قند: باعث بهبود کار سیستم ایمنی بدن می شود.
زنجبیل: کاهش تعداد عطسه و واکنش مثبت سلول های مغز را به همراه دارد.
پیاز: در افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن تاثیر دارد.
ویتامین ث: برای کاهش آلرژی مناسب بوده و ضد استرس است.
برگ گزنه: باعث کاهش گیرنده های حساسیت بدن می شود.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید