به گزارش سرویس وبگردی سیتنا، صمدی با انتشار تصاویری از احمد مسعود، دختران و زنان پنجشیر و پوستر فیلم "رم شهر بی دفاع" نوشته است: "میزانسن آنچه در پنجشیر اتفاق می افتد را اینجوری می شود تعریف کرد: احمد مسعود به جای فرار به ایران و یا فرانسه و زیستی آسوده و گمنام رفت در غارهای پنجشیر سنگر ساخت. جهانیان تلاش می کنند اهمیتی به او ندهند، اما دستهای خالی و تنهای فرمانده جوان پنجشیر وجدان ها را نشانه گرفته در آغاز مردمان ایران و رفته رفته افکار عمومی جهان به نقطه ای روشن در سیاهه افغانستان چشم دوخته اند.در جهانی که همه چیزش برای نا امیدی فراهم است شجاعت و جسارت احمد مسعود الهام بخش و امیدوار کننده است.
اما... همه چشم ها به مسعود دوخته شده و من به مادر مسعود فکر می کنم که چنین فرزند رشیدی تربیت کرده است. همه به پنجشیر فکر می کنند و من دلواپس دختران و زنان آن دیارم. جنگها دو دسته قهرمان دارند. ناموری اش به مردان میدان می رسد و گمنامی اش به مادران و دخترانی که پشت سر این مردان هستند. اخبار از پنجشیر می آید و من یاد حرفهای فرانچسکو به خانم پینا در فیلم رم شهر بی دفاع می افتم:
خانم پینا به فرانچسکو می گه: انگار هیچ وقت از این جهنم بیرون نمی آییم. فرانچسکو جواب می ده: تموم میشه پینا، تموم می شه و بهار برمی گرده و خیلی هم زیباتر خواهد بود چونکه آزاد هستیم. نباید از امروز و فردا بترسیم. چونکه ما توی راه درست هستیم. ما توی راه راست هستیم. برای چیزی می جنگیم که باید. شاید راه طولانی و سخت باشه ولی می رسیم و دنیایی بهتر رو خواهیم دید برای همین نباید بترسی.
همزبانان افغانستانی ام! دختران زیبای پنجشیر شاید راه طولانی و سخت باشه ولی می رسیم و دنیایی بهتر رو خواهیم دید برای همین نباید بترسیم."
انتهای پیام