این هشت برنامه را سریعا از موبایل خود حذف کنید!
پلیس بلژیک تأیید کرد که شرکت گوگل به تازگی هشت برنامه را از فروشگاه Google Play حذف کرده و به کاربران توصیه شده که آنها نیز این برنامهها را سریعا از دستگاههای خود حذف کنند. تصور میشود که همه این برنامهها حاوی بدافزار خطرناک Joker هستند که میتواند هر گوشی را آلوده کند.
به گزارش سیتنا، باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العربیه، نوشت: کارشناسان امنیتی هشدار دادند که برخی برنامه های ارائه شده برای اندروید حاوی بدافزار Joker هستند و کاربران باید هرچه سریع تر آن ها را حذف کنند.
بدافزار Joker می تواند به همه اطلاعات کاربران دسترسی داشته باشد
پس از نصب این هشت برنامه، جوکر توانایی نصب نرم افزارهای جاسوسی مخفی و شماره گیرهای برتر را روی دستگاهها دارد که میتواند کاربران را در برنامههای اشتراک ماهانه گران قیمت ثبت نام کند. در گذشته، برخی از قربانیان بدون دانستن اصل موضوع، صدها دلار برای این اشتراکها پول پرداخت کردند.
پلیس بلژیک با انتشار پستی گفت: "هشدار! ویروس جوکر به محیط اندروید بازگشت. این بدافزار در هشت برنامه از فروشگاه Google Play شناسایی و اکنون توسط گوگل حذف شده است، اما اگر شما قبلاً هر کدام را نصب کرده اید، در اسرع وقت آن را حذف کنید. "
به گفته محققان شرکت امنیت سایبری Quick Heal Security Lab، ویروس جوکر میتواند به پیامهای متنی، مخاطبین و بسیاری دیگر از اطلاعات تلفنهای هوشمند دسترسی پیدا کند. مانند نسخههای قبلی، جوکر میتواند در وب سایتهایی که خدمات پولی ارائه میدهند مشترک شود، به این معنی که کاربران در صورت دریافت صورتحساب کارت اعتباری خود در پایان ماه با یک سورپرایز ناخوشایند مواجه میشوند.
در ادامه نام برنامههایی که جوکر با استفاده از آنها از کاربران کلاهبرداری میکند، آمده است:
• Auxiliary Message
• Element Scanner
• Fast Magic SMS
• Free CamScanner
• Go Messages
• Super Message
• Great SMS
• Travel Wallpapers
جوکر برای اولین بار در سال ۲۰۱۹ کشف شد، اما اخیراً یک بازگشت شگفت انگیز داشته است. در واقع، محققان امنیت سایبری به تازگی فاش کرده اند که تعداد برنامههایی که با بدافزار Joker آلوده شده اند، افزایش چشمگیری داشته است.
شرکت امنیتی Zimperium میگوید که از آخرین گزارش خود در مورد این مسئله در سال ۲۰۲۰ تاکنون بیش از ۱۰۰۰ نمونه جوکر جدید مشاهده شده است. این شرکت هشدار داد که سارقان سایبری به طور معمول راههای جدید و منحصر به فردی برای معرفی این بدافزار به فروشگاههای برنامههای رسمی و غیر رسمی پیدا میکنند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید