وحدت: وظیفه ذاتی صندوق نوآوری تامین مالی حوزه دانش بنیان و نوآوری است
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: در صندوق مجموعه سرویسهای متنوع مالی داریم که با توجه به نیاز هر یک از شرکتها، خدمات ارائه میکنیم.
به گزارش سیتنا، دکتر علی وحدت در رویداد «پیوند فرهنگی فرنو شخصیتپردازی» درباره برپایی رویداد پیوند از سوی صندوق نوآوری، بیانکرد: پیوند از مجموعه رویدادهای صندوق است که هدف آن بهمرسانی نیست بلکه به اشتراک گذاشتن ایدهها با کمک شتابدهندههای دانش بنیان برای رسیدن به مرحله دوشنبههای استارتآپی است.
وی افزود: پیوند شامل تیمهایی است که حدود یکسال از فعالیتهای خود را در حوزه فرهنگی دنبال کرده باشند که در این مورد تیمها باید در کنار شتابدهندههای دانش بنیان وارد مرحله رشد شوند. در این رویداد توجه به حوزه نیروی انسانی اتفاق مهمی است، به طور مثال در بحث آموزش کتاب کودکان، تیمهای خوبی با محوریت اشتغال، ارزش افزوده و... داشتیم.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه با بیان اینکه وظیفه ذاتی این صندوق تامین مالی حوزه دانش بنیان و نوآوری است، اظهار کرد: ما مجموعه سرویسهای متنوع مالی داریم که با توجه به نیاز هر یک از شرکتها، خدمات ارائه میکنیم. برای شرکتهای بزرگ نیز تسهیلات بانکی را در نظر گرفتهایم و شرکتهای متوسط نیز میتوانند از صندوقهای پژوهش و فناوری که عامل صندوق نوآوری محسوب میشوند، خدمات دریافت کنند.
وحدت به تولید محصولات بهداشت و تجهیزات پزشکی از سوی شرکتهای دانش بنیان در ایام کرونا اشاره کرد و گفت: هشت تیم در حوزه دانش بنیان توانستند در فاصله زمانی کم در این ایام همزمان با چند کشور دیگر به تولید محصولات متنوع بپردازند و کشور را از واردات این محصولات بینیاز کنند.
شتابدهندههای دانش بنیان میتوانند به تجاریسازی ایدهها کمک کنند
در ادامه این رویداد، دکتر سیاوش ملکیفر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی نیز درسخنانی گفت: تلاش کردیم تا دست هستههای نوآور و خلاق را در دست شتابدهندهها قرار دهیم تا از این طریق رویدادهای پیوند محقق شود. صاحبان ایده باید این اطمینان را داشته باشند که صندوق نوآوری منابع مالی مورد نیاز را در اختیار شتابدهندهها قرار میدهد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه شرکتهای دانش بنیانی که در حال حاضر فعالیت میکنند، طی دهههای 70 و 80 متولد شدند، گفت: برای اینکه ورودی این شرکتها را تقویت کنیم، باید بهطور پیوسته دانشگاهها، دانشجویان، فارغالتحصیلان و اعضای هیات علمی در مسیر کارآفرینی و نوآوری قرار بگیرند و به شرکتهای دانش بنیان تبدیل شوند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: موتور تبدیل شرکتهای دانشبنیان، استارتآپها و گروههای نوآور و خلاق به افراد نوآور و خلاق با کمک شتابدهندههای دانش بنیان امکانپذیر است چرا که شتابدهندهها به تجاریسازی ایدهها کمک میکنند.
ملکیفر اظهار کرد: در این رویداد هر تیمی که جذب شتابدهندههای دانشبنیان شود، آن شتابدهنده میتواند 80 میلیون تومان از صندوق نوآوری به صورت سه ساله وام قرضالحسنه دریافت کند.
وی افزود: این رویداد فقط رویداد بهمرسانی نیست بلکه یک فرایند شامل شناسایی، ارزیابی و توانمندسازی تیمها و معرفی آن به شتابدهندههای دانشبنیان است.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید