تحقق دیپلماسی دیجیتال در اولویت است
دبیر کمیته فناوری اطلاعات و ارتباطات ستاد رئیسی، گفت: در دولت بعد، حکمرانی الکترونیک و حکمروایی دیجیتال را از حالت شعار و انجام چند پروژه جزیرهای و فعالیتهای گسسته، به یکی از مهمترین پروژه های جدی و بزرگ کشور تبدیل خواهیم کرد.
به گزارش گروه دریافت خبر سیتنا، آیین افتتاح کمیته فناوری اطلاعات و ارتباطات ستاد مرکزی سید ابراهیم رئیسی، کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عصر دیروز، چهارشنبه دوازدهم خردادماه با حضور دکتر امیرآبادی فراهانی، رئیس ستاد اقشار این ستاد برگزار شد.
در این مراسم ابتدا مهندس سید فرزاد نجاتنیا، دبیر کمیته فناوری اطلاعات و ارتباطات ستاد از حضور همه فعالان اکوسیستم استارت آپی کشور، مدعوین، کارشناسان خبره و صاحب نظر حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تقدیر و تشکر کرد.
نجات نیا گفت: در شرایط کنونی دیپلماسی دیجیتال بمنظور تعامل دولت با مردم و سایر کشورها امری بسیار ضروری و اجتناب ناپذیر است.
دبیر کمیته ارتباطات ستاد رئیسی، افزود: عصر ارتباطات و اهدافی که باید در پیش بگیریم و همه آنچه برای تحقق دولت الکترونیک در قوه قضاییه لازم بود، از جمله دستاوردهای مهم و ماندگار آیت الله رئیسی می باشد.
وی افزود: مسیری برای زیست بوم و کسب و کارهای نوپا شروع شده و در ادامه باید نواقص آن رفع شود، این اکوسیستم جوانانه شایسته توجه جدی تری است. از طرفی در گام دوم مجموعه های تصمیم ساز و تصمیم گیر کشور همچون شوراهای عالی، چه مجازی و چه غیر آن نباید از جوانان نخبه عاری باشد و حضور جوانها مانند نمک در طعام مدیریت کشور باشد.
نجات نیا با اشاره به نقادی دیپلماسی سیاسی عاری از اقتصاد در برنامه تلویزیونی سید ابراهیم رئیسی و تاکید وی بر دیپلماسی اقتصادی، عنوان کرد: دیپلماسی دیجیتال، یک موضوع بسیار مهم در دنیای امروز و عصر دیجیتال است که اگر هوشمندانه و به خوبی از آن استفاده کنیم، قادر خواهیم بود، با وجود جوانان خلاق ایران زمین سهم قابل توجهی را به خود اختصاص دهیم.
وی افزود: استقرار دولتی مردمی و قوی، شفاف و دارای تعامل اثربخش با بدنه جامعه و همینطور با کشورهای همسایه و دنیا مبتنی بر عزت و حکمت و مصلحت مطالبه آحاد و اقشار میهن عزیزمان هست!
وی خاطرنشان کرد: همراهان آیت الله رئیسی در حکمرانی الکترونیک با استفاده از نظرات کارشناسان صاحب نظر تلاش خواهند کرد ضمن پرداختن به ابعاد مختلف دیپلماسی دیجیتال، شروط و شرایط بسترهای لازم برای تحقق این مساله را دنبال کنند و در کارگروه ها تلاش خواهد شد برای موضوع دولت الکترونیک یک برنامه جامع تدوین شود تا دولت بعد که انشاء الله با هدایت و مدیریت آیت الله رئیسی سکان اداره کشور را در دست خواهد گرفت، حکمرانی الکترونیک و حکمروایی دیجیتال را از حالت شعار و انجام چند پروژه جزیره ای و فعالیت های گسسته از هم، تبدیل به یکی از مهمترین پروژه های جدی و بزرگ کشور کند، تا به فضل الهی یک ایران قوی و عاری از فرآیندهای فساد زا بوجود آید و مردم عزیزمان شفافیت را در تمام بخشهای دولت به چشم خود ببینند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید