آمادگی تامین اجتماعی برای استفاده از اپلیکیشن ها جهت دسترسی به سامانه نسخه الکترونیک
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی روند توسعه و استقرار سامانه نسخه الکترونیک این سازمان را مناسب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به دریافت مستمر گزارشات از مدیران درمان تأمین اجتماعی استانها و تلاشهای صورت گرفته به نظر میرسد در حال رفع مسائل جزئی باقی مانده هستیم و به مرور سامانه نسخه الکترونیک درحال جایگزین شدن به جای دفترچههای کاغذی است.
به گزارش سیتنا، دکتر مصطفی سالاری در جلسه هفتگی رسیدگی به روند پیشرفت طرح نسخه الکترونیک که به صورت ویدئو کنفرانسی با حضور مدیران درمان تأمین اجتماعی استانهای سراسر کشور و مدیران ستادی بخش درمان و فنآوری اطلاعات این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: طرح نسخه الکترونیک با سرعت قابل قبولی در حال پیشرفت است و شاهد افزایش استفاده از این سامانه در بین مراکز درمانی طرف قرارداد هستیم.
سالاری افزود: با پیشرفت کار و استفاده بیشتر از این سامانه اهمیت و ارزش آن نیز بیشتر میشود و قطعا نیازمند تلاش و جدیت بیشتر برای استقرار کامل سامانه نسخه الکترونیک در کشور هستیم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از آمادگی این سازمان برای همکاری و استفاده از ظرفیت اپلیکیشنها برای توسعه و تسهیل دسترسی به سامانه نسخه الکترونیک خبر داد و گفت: امکان نسخه نویسی آفلاین و بسیاری خدمات دیگر با کمک اپلیکیشنها قابل انجام است و بستر مناسب برای این کار بزودی فراهم میشود.
سالاری با تأکید بر اینکه اقدامات لازم از سوی سازمان تأمین اجتماعی برای استقرار سامانه نسخه الکترونیک به طور کامل انجام شده است، افزود: سامانه نسخه الکترونیک تکمیل و آماده بهره برداری است و هدف و اولویت فعلی ما ترغیب و تشویق مراکز درمانی طرف قرارداد برای استفاده از این سامانه است.
وی رصد دائمی و رفع مشکلات احتمالی سامانه نسخه الکترونیک را از اولویتهای اصلی واحدهای مختلف درمانی و فنآوری اطلاعات این سازمان برشمرد و گفت: برای ارتقاء سامانه و تسهیل استفاده از آن محدودیتی نداریم و از تمامی امکانات سازمان تأمین اجتماعی و کشور برای تکمیل این برنامه بسیار مهم استفاده میکنیم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به روز رسانی کدینگ دارویی کشور را گام مهمی برای ارتقاء سامانه نسخه الکترونیک این سازمان ارزیابی کرد و گفت: این موضوع مهم با محوریت وزارت بهداشت و مشارکت سازمان تأمین اجتماعی و بیمه سلامت درحال انجام است و طی روزهای آینده نهایی میشود.
سالاری با اشاره به صدور بخشنامه جدیدی برای تسهیل پرداخت مطالبات مراکز درمانی که از سامانه نسخه الکترونیک استفاده میکنند، گفت: علاوه بر پرداخت ۹۵ درصدی پزشکان داری امضای دیجیتال و ۸۵ درصدی سایر پزشکان، ۱۰۰ درصد مطالبات مراکز طرف قراردادی که از سامانه نسخه الکترونیک استفاده میکنند حداکثر طی ۱۰ روز پس از پایان هر ماه پرداخت میشود.
وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی الزامی برای استفاده از سامانه نسخه الکترونیک ایجاد نمیکند و در عوض با پرداخت منظم و بسیار سریع مطالبات مراکز درمانی که از سامانه نسخه الکترونیک استفاده میکنند، پزشکان و تمامی مراکز درمانی کشور را به استفاده از این سامانه تشویق میکند.
در این جلسه مدیران درمان تأمین اجتماعی استانها و همچنین مدیران ستادی سازمان تأمین اجتماعی به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود درباره توسعه استفاده از سامانه نسخه الکترونیک و بهبود فعالیت این سامانه پرداختند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید