فریب تبلیغاتی تحت عنوان شارژ ارزان قیمت را نخورید!
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از کشف یک فقره پرونده کلاهبرداری با ساخت صفحه های جعلی درگاه های پرداخت بانک تحت عنوان شارژ ارزان قیمت خبر داد.
به گزارش سیتنا، سرهنگ داوود معظمی گودرزی، در تشریح این خبر گفت: در پی مراجعه فردی که مدعی شده بود از حساب وی به صورت غیر مجاز پول برداشت شده است، رسیدگی به این موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
این مقام انتظامی ادامه داد: پس از انجام تحقیقات از شاکی مشخص شد که وی از طریق یک تبلیغ دروغین تحت عنوان شارژ ارزان قیمت ، اقدام به درج اطلاعات بانکی در درگاه جعلی کرده است.
وی افزود: کارشناسان پلیس فتا با انجام تحقیقات گسترده و استفاده از روش های فنی و پلیسی توانستند صاحب درگاه جعلی و متهم اصلی را مورد شناسایی قرار داده و با هماهنگی مرجع قضایی دستگیر و به پلیس فتا انتقال دهند.
رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: متهم در ابتدا منکر جرم ارتکابی شد، اما پس از مواجه شدن با ادله دیجیتال و مستندات لب به اعتراف گشود و انگیزه خود را کسب مال عنوان کرد؛ وی در نهایت به همراه پرونده برای ادامه رسیدگی به دادسرای مبارزه به جرایم رایانه ای تحویل داده شد.
سرهنگ گودرزی با اشاره به اینکه مجرمان فضای مجازی همواره راه هایی را برای اعمال مجرمانه خود می یابند، گفت : یکی از روش های رایج بزهکاران فضای مجازی ساخت لینک ها و صفحاتی تحت عنوان فیشینگ است که فرد سودجو با ترغیب کاربران تحت عناوین مختلف مثل شارژ ارزان و تبلیغات دروغین اقدام به کلاهبرداری می کنند.
این مقام مسئول از هموطنان خواست: چنانچه اقدام به خرید اینترنتی شارژ سیم کارت های تلفن همراه می کنند حتما از هویت فروشگاه و گردانندگان آن اطمینان حاصل کرده و در هنگام ورود اطلاعات کارت و حساب بانکی، ملاحظات امنیتی لازم را رعایت کنند .هم چنین در صورت مشاهده موارد مشکوک از طریق سایت پلیس فتا به نشانی https://www.cyberpolice.ir/ با همکاران ما درارتباط باشند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید