جلیلی: زمینه‌ی ارائه‌ی آموزش‌های بورسی به عموم مردم فراهم شود

جلیلی: زمینه‌ی ارائه‌ی آموزش‌های بورسی به عموم مردم فراهم شود
سعید جلیلی گفت: دستگاه‌های مربوطه باید با همکاری صداوسیما و استفاده از فضای مجازی، آموزش‌های لازم در زمینه بورس را برای عموم مردم فراهم نمایند.

به گزارش سیتنا، سعید جلیلی نماینده رهبر انقلاب در شورایعالی امنیت ملی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دو توئیت نوشت: آموزش پایه‌ای و ساده بازار سرمایه به مردم یکی از کارویژه‌های مهم رسانه‌ها بویژه #صداوسیما است.

وی ادامه داد: بنابراین دستگاه‌های مربوطه باید با همکاری #صداوسیما و استفاده از #فضای_مجازی، آموزش‌های لازم در زمینه بورس را برای عموم مردم فراهم نمایند.

جلیلی خاطرنشان کرد: اگر به جامعه آموزش‌های لازم در عرصه بورس به شکل صحیح و به موقع داده نشود، آنگاه عده‌ای سودجو می‌توانند همانند برخی تجربه‌های تلخ گذشته با تبلیغات غلط و اغواگری، مردم را نسبت به بازار سرمایه بی‌اعتماد و متضرر کنند.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/245319/جلیلی-زمینه‌ی-ارائه‌ی-آموزش‌های-بورسی-به-عموم-مردم-فراهم-شود