کدخبر :243969 پرینت
06 اردیبهشت 1399 - 09:03

وعده شام در ماه رمضان چگونه باشد

کارشناس تغذیه وزارت بهداشت، در مورد اهمیت وعده شام در ایام روزه داری، توضیحاتی ارائه داد.

متن خبر

به گزارش ایران پژواک، پریسا ترابی گفت: شام به عنوان یکی از وعده‌های غذایی مهم در روزه داری، باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی افزود: بهتر است هموطنان روزه دار یک ساعت پس از افطار بسیار ساده و سبک، شام بخورند.

این کارشناس تغذیه با اشاره به اهمیت شام در ایام روزه داری، گفت: در وعده شام می‌توان از گروه گوشت، مرغ یا ماهی، حبوبات یا برنج، به شکل پلو و خورش، کوکوها، کتلت کم روغن، خوراک های مختلف با نان سبوس دار همراه با سبزی و سالاد، ماست و یا دوغ استفاده کرد.

ترابی تاکید کرد: غذایی که در وعده شام می‌خورید، باید کم چرب و کم نمک باشد.

وی افزود: پس از شام و قبل از خواب، مصرف میوه برای سیستم ایمنی و جبران کم آبی بدن توصیه می‌شود.

ترابی، برای جلوگیری از عطش در ساعات روزه داری، گفت: در وعده شام به جای نوشیدنی‌های گازدار و آب میوه‌های صنعتی، بهتر است از آب آشامیدنی سالم، دوغ، نوشیدنی‌های سنتی و شربت‌های خانگی استفاده کرد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.