نقش کلیدی وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات در حوزهی سرمایهگذاری پژوهشهای علمی و تحقیقاتی در کشور/ توسعهی زیرساختهای تکنولوژیکی در سایهی همکاریهای موثر مرکز تحقیقات مخابرات با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی
عضو هیات رئیسهی کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات میتواند با هماهنگی و همکاری بیشتر با مراکز آموزشی و تحقیقاتی، زیرساختهای تکنولوژیکی را با ارتقای فضای پژوهشی و علمی در کشور افزایش دهد.
دکتر عبدالله رضیان، نمایندهی مردم قائم شهر، سوادکوه و جویبار در مجلس در گفتوگو با خبرنگار سیتنا پیرامون فعالیت مرکز تحقیقات مخابرات ایران به عنوان مرکز تحقیقاتی موثر حوزهی ICT و تاثیر همکاری این مرکز با دانشگاهها، گفت: امروزه ارتباطات یکی از علتهای اساسی در توسعه است و در کشور ما نیز با توجه به اینکه ارتباطات در توسعهی فضای اجتماعی و زیرساختها تاثیر به سزایی دارد، مورد توجه قرار میگیرد و باید در این راستا از پژوهشهای علمی و تحقیقات استفادهی موثر شود.
دبیر اول کمیسیون صنایع و معادن مجلس، اظهار کرد: سرمایهگذاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکت مخابرات ایران در توسعهی ارتباطات و پژوهشهای علمی و تحقیقاتی میتواند بسیار موثر باشد و مرکز تحقیقات مخابرات ایران نیز با همکاری دانشگاههایی که در این حوزهها فعالیت میکنند و دارای برند هستند، میتواند هم هزینهی کمتری پرداخت کند و هم از ظرفیت علمی این دانشگاهها استفاده کند.
عضو هیات رئیسهی کمیسیون صنایع و معادن مجلس، خاطرنشان کرد: متاسفانه همکاری مجموعهی صنعت ما و بخشهای زیرساختی با دانشگاهها کمرنگ است و از ظرفیت علمی دانشگاهها کمتر استفاده میکنند.
وی، ادامه داد: مرکز تحقیقات مخابرات ایران میتواند با همکاری با این مراکز آموزشی و دانشگاهها، ظرفیت لازم برای ارتقای حوزه در فضای ارتباطاتی را افزایش دهد.
نمایندهی مردم قائم شهر، سوادکوه و جویبار در مجلس، گفت: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات میتواند با هماهنگی و همکاری بیشتر با مراکز آموزشی و تحقیقاتی، زیرساختهای تکنولوژیکی را با ارتقای فضای پژوهشی و علمی در کشور افزایش دهد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید