کدخبر :218393 پرینت
01 مهر 1397 - 09:31

علاقه گردشگران عراقی به ویلاهای دزفول و شوشتر

شهرهای ایلام، همدان، اصفهان، شیراز و... در مسیر گردشگران عراقی قرار گرفت.

متن خبر

به گزارش ایران، «پیمان نبهانی» معاون سازمان گردشگری خوزستان در گفت‌و‌گو با «ایران» ضمن اعلام این مطلب از استقرار آژانس‌های مسافرتی برای هدایت گردشگران عراقی در مرز بین دو کشور خبر می‌دهد.

ازسوی دیگر آمارهای سازمان میراث فرهنگی هم نشان می‌دهد یک میلیون و 263 هزار گردشگر عراقی در 5 ماه سال‌جاری وارد ایران شده‌اند. همچنین «محمد ثابت اقلیدی» مدیرکل نظارت و ارزیابی گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها می‌گوید:«گردشگران عراقی ولخرج‌تر از گردشگران چینی هستند.»

تأثیر اقتصادی حضور گردشگران عراقی امروز یکی از موضوعات پرچالش در گردشگری کشور است. نبهانی معاون گردشگری خوزستان در این باره می‌گوید:«آمار دقیق از میزان خرج کردن گردشگران عراقی وجود ندارد اما معمولاً آنها بین 900 تا 1200 دلار بابت بلیت هواپیما و خرج اقامت و خوراک می‌پردازند.» نبهانی درباره شایعه کاهش سفر گردشگران عراقی به ایران می‌گوید: «این موضوع صحت نداشته بلکه شیوخ طوایف عرب دو کشور با رد و بدل کردن پیغام‌هایی در حال عادی‌سازی روابط گردشگری دو کشور هستند.»

همچنین معاون گردشگری خوزستان، از تعریف مسیر جدید گردشگری برای گردشگران عراق خبر می‌دهد. به گفته نبهانی، گردشگران عراقی تا پیش از افزایش قیمت دلار، تنها برای زیارت و بحث پزشکی به ایران می‌آمدند اما در حال حاضر به‌دنبال مقاصد جدید گردشگری در کشور هستند.

او از حضور گردشگران عراقی در مناطق خوش آب و هوای دزفول، شوشتر و... خبر می‌دهد و می‌گوید: « آنها با خانواده برای تفریح به باغ ویلاهای این دو شهر و مناطق توریستی اطراف اهواز می‌آیند.» نبهانی حضور آژانس‌های مسافرتی در مرز دو کشور را باعث حذف دلال‌ها می‌داند. حضور دلال‌ها در مسیر گردشگران سلامت عراق و کشور جمهوری آذربایجان سال گذشته به کاهش حضور توریست‌های سلامت این دو کشور منجر شده بود. اما آمارهای سازمان میراث فرهنگی نشان از افزایش گردشگران کشور آذربایجان در 5 ماه گذشته مثل توریست‌های عراقی دارد. براساس این آمار از جمهوری آذربایجان 619 هزار و ۵۷۰ نفر در این محدوده زمانی وارد ایران شده‌اند.

او یکی دیگر از پیامدهای استقرار آژانس‌های مسافرتی در مرز بین ایران و عراق را توزیع عادلانه گردشگر بین مراکز و تأسیسات توریستی در مقاصد مختلف می‌داند و می‌گوید: «خوزستان قرار است به هاب (کانون) گردشگران عراقی تبدیل شود. در این برنامه چند استان با هم مرتبط می‌شود و گردشگران عراقی به آن مسیرها هدایت می‌شوند.» همچنین معاون گردشگری خوزستان می‌گوید:«مثلاً بسیاری از جاذبه‌های گردشگری سیستان و بلوچستان خبر ندارند.» او علاقه عراقی‌ها به زندگی سنتی و عشایری در ایران را یکی دیگر از مزایای جذب گردشگر از این کشور همسایه می‌داند و می‌گوید: «بومگردی، آداب و رسوم مختلف و همچنین جاذبه‌های مردم شناسی می‌تواند به حضور بیشتر گردشگران عراقی در کشور منجر شود.»

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.