رگولاتوری مشارکتی لازمه تحقق شهر هوشمند است
زیرساختهای لازم برای ارائه فناوری نسل ۳ و ۴ تلفن همراه به عنوان یکی از فناوریهای مورد نیاز برای تحقق شهر هوشمند در تمامی شهرهای کشور فراهم شده است.
به گزارش سیتنا، حسین فلاح جوشقانی در همایش "زیرساختهای شهر هوشمند و فرصتهای همکاری استراتژیک" با اشاره به مطلب فوق افزود: علاوه بر این توسعه و دسترسی پرسرعت DSL به عنوان یکی از عناصر شهر هوشمند، از اهداف اصلی وزارت ارتباطات است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی با اشاره به تجربه تعامل با نهادهای شهرداری و شرکت ارتباطات مشترک شهر برای استفاده از زیرساختهای شهری در حوزه ICT گفت: علیرغم ظرفیت ارتباطی بالائی که در مکانهای عمومی مانند مترو وجود دارد و اپراتورها اشتیاق به سرویسدهی دارند، متاسفانه نداشتن تعامل خوب و تاثیرگذار با نهادهای حوزه شهری باعث شده در این مکانها کیفیت پوشش مناسبی وجود نداشته باشد که باید این مشکل را رفع کرد.
وی افزود: در حال حاضر رویکرد رگولاتوریهای حوزه ICT به سمت رگولاتوری مشارکتی و گفتگو محور تغییر کرده است و ما نیز برای تحقق شهر هوشمند در کشورمان باید به این سمت حرکت کنیم و این موضوع باید در تعامل و مشارکت رگولاتوری حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با رگولاتوریهای سایر حوزهها مانند حمل و نقل، انرژی، بانکداری و ... و مدیران شهری محقق شود.
فلاح با اشاره به اینکه بدون تعامل و مشارکت این نهادها نمیتوان ظرفیت مناسب برای ایجاد شهر هوشمند فراهم کرد، گفت: امیدوارم همگام با فرایند جهانی پیشرو، با توجه به رویکرد مثبت و ظرفیت همکاریهای استراتژیکی که در حوزه وزارت ارتباطات و شهرداریها وجود دارد در تحقق شهر هوشمند گام برداریم.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به اشتراکگذاری زیرساختهای موجود اپراتورها در حوزه منابع سختافزاری، فرکانسی و ... و ایجاد ظرفیتهای اشتراکی را از مهمترین اقداماتی عنوان کرد که در وزارت ارتباطات در حال پیگیری است.
فلاح جوشقانی همچنین از تدوین پیشنویس ضوابط و مقررات مرتبط با این حوزه در رگولاتوری خبر داد و گفت: یقیناً باید الزامات شهری در تدوین مقررات این حوزه مورد توجه قرار گیرد بر همین اساس در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی به طور کامل آمادگی داریم در مورد این الزامات با نهادهای مرتبط گفتگو و تعامل داشته باشیم.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید