کدخبر :207257 پرینت
17 بهمن 1396 - 08:10

همه چیز در مورد ویزای شینگن

معاهده شینگن یک قرارداد است که در سال ۱۹۸۵ بین چند کشور امضا شد؛ با این معاهده، ورود ساکنان کشورهای اروپایی، بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت‌وآمد بین مرزی برای آنها کم شود.

متن خبر

به گزارش سرویس بازار ایسنا، ویزای شینگن برای کسانی است که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شینگن نیستند و قصد دارند به این محدوده وارد شوند. در ادامه اطلاعاتی در مورد ویزای شینگن آمده است که می‌خوانیم: 

کشورهای عضو شینگن

۲۶ کشور عضو معاهده شینگن عبارتند از: آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن‌اشتاین و سوئیس. البته ساکنان و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود همچون کلمبیا، پرو و بولیوی) و ساکنان و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن، کره‌جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای شینگن ندارند و می‌توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

سامانه سیستم VIS چیست؟

با راه‌اندازی سیستم «وی‌آی‌اس» در یازدهم مهرماه ۱۳۹۱، قوانین گرفتن ویزا و ورود به شینگن یکپارچه‌تر شد. VIS سامانه اطلاعات ویزای کشورهای عضو شینگن است، اطلاعات جامع ویزاها در این سیستم ثبت می‌شود و در مرزهای ورودی شینگن در اختیار مقامات مرزی قرار می‌گیرد.

انواع ویزای شینگن

چهار نوع ویزای شینگن صادر می‌شود که در اینجا با آنها آشنا می‌شوید:

ویزای نوع C

اکثر ویزای مورد درخواست ایرانی‌ها، ویزای توریستی و نوع C آن است.

ویزای نوع A

ویزای ترانزیت است؛ یعنی مسافر نمی‌تواند از فرودگاه خارج شود، فقط می‌تواند در یکی از فرودگاه‌های شینگن، پرواز خود را عوض کند و به کشوری در خارج از شینگن برود.

ویزای نوع B

ویزای عبور است؛ یعنی مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شود و از شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشوری در خارج از محدوده شینگن برساند.

ویزای نوع D

ویزای بلندمدت است که معمولا تاجران و بازرگانان از آن استفاده می‌کنند تا بتوانند در طی سال چندین بار به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

مراحل دریافت ویزای شینگن

گرفتن وقت سفارت برای یکی از کشورهای مورد نظر حوضه شینگن به صورت آنلاین، حضوری و یا از طریق مراکز معتبر.

مصاحبه از طریق سفارت و افسر پرونده.

دو هفته انتظار برای اخذ ویزا در صورت قبولی در مصاحبه.

تعیین وقت سفارت و مصاحبه

بهتر است قبل از آماده کردن مدارک برای تعیین وقت سفارت اقدام کنید. درخواست تعیین وقت با توجه به سفارت کشور مورد نظر، به صورت حضوری، تلفنی یا اینترنتی به مسافر داده می‌شود. سفارت معمولا وقت عادی به مسافر می‌دهد، بنابراین بهتر است از ۲ ماه قبل سفر برای تعیین وقت اقدام کنید.

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.