گوگل: گوشیهای اندرویدی امن هستند
اگر یک گوشی با اندروید نوقا دارید، از آخرین نسخههای امنیتی بهره میبرید. ولی اگر گوشی شما اندروید کیتکت دارد و یک سال است آپدیت نشده، در معرض خطر هستید.
به گزارش سیتنا، بیشتر مردم فکر میکنند پلتفرم اندروید امنیت لازم را ندارد. باید بگوییم این تفکر اشتباه است. این مسئله با این واقعیت که اندروید اکوسیستمی پیچیده دارد؛ تشدید شده است. شرکتهای مختلف هزاران نوع گوشی و تبلت عرضه میکنند که هر کدام نسخههای متفاوتی از اندروید را دارند.
در نتیجه، انتشار آپدیت امنیتی برای تمام آنها ماهها زمان میبرد. از سوی دیگر بسیاری از شرکتها تنها گوشیهای پرچمدارشان را آپدیت میکنند. رها کردن نقاط آسیبپذیر درگوشیهای قدیمیتر میتواند ریسک امنیتی را بیشتر کند. یک نقطهی آسیبپذیر امنیتی مثل Stagefright را در نظر بگیرید. این نقطه ضعف به هکرها اجازه میدهد کنترل یک دستگاه اندرویدی را به عهده بگیرند و به فایلهای صوتی و تصویری آن دسترسی پیدا کنند.
گوگل با سرعت بالایی روی نقاط ضعف امنیتی کار میکند و نسخه تصحیح شده را ابتدا برای Nexus و بعد برای سایر شرکتها میفرستد.
این یعنی اگر یک گوشی پیکسل با اندروید نوقا دارید، از آخرین نسخههای امنیتی بهره میبرید و خیالتان راحت باشد. ولی اگر گوشی هوشمند شما با اندروید کیتکت کار میکند و یک سال است که آپدیت نشده، احتمال خطر زیاد است. باید بگوییم تقریبا ۲۰ درصد از گوشیهای اندرویدی بر پلتفرم کیتکت کار میکنند.
Adrian Ludwig سرپرست امنیت اندروید در شرکت گوگل
وبسایت Digital Trends با آدریان لادویج (Adrian Ludwig)، سرپرست امنیت اندروید، مصاحبهای در خصوص امنیت دستگاههای اندرویدی انجام داده است. لاویج در پاسخ به سوال «آیا اندروید واقعا ناامن است» گفت: «نه واقعا اینطور نیست. در طول چند سال گذشته ما کارهای بسیاری برای اینکه انتظار کاربران را برآورده کنید، انجام دادهایم. برای مک و ویندوز شما به آنتیویروس جداگانهای نیاز دارید که باید آن را خریداری کنید. اما ما بهترین محصولات امنیتی را بهطور رایگان در اختیار کاربرانمان قرار میدهیم. شما میتوانید آنتیویروسهای رایگان ما را از Google Play دانلود و نصب کنید.
sandboxing اپلیکیشن ها تقریبا مفهوم جدیدی از دنیای اندروید است. این یعنی اپلیکیشن ها به تمام اطلاعات شما دسترسی ندارند و تنها به اطلاعاتی که کاملا جدید هستند دسترسی دارند. این مسئله در مک و ویندوز وجود ندارد.
مورد دیگر دربارهی رمزگزاری است. خیلیها فکر میکنند تمام قسمتها باید طوری رمزگذاری شوند که یک هکر ماهر هم نتواند آن بدون اجازه کاربر دسترسی داشته باشد.
ما در طول سالها نوع کار هکرها و بدافزارها را یاد گرفتیم. به لطف تعداد زیاد بدافزارها، طی سه یا چهار سال گذشته، مهارت و تجربهی لازم را به دست آوردیم. اکنون ما قادریم از هکرها سریعتر کار کنیم و بهصورت موثرتری نسبت به قبل در اکوسیستم عمل کنیم. چیزی که باید تاکید کنیم این است که استانداردهای اندروید پیشرفت قابل توجهی داشته است.
هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن داریم. ولی راه زیادی را در طول پنج سال گذشته رفتهایم که امنیت بالای اندروید نتیجهی آن است.»
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید