کدخبر :199281 پرینت
24 فروردین 1396 - 09:05

جلوگیری از دیابت با مصرف میوه‌

دانشمندان باور دارند بزرگسالان اگر مصرف میوه‌ و سبزیجات را در برنامه روزانه خود قرار دهند تا حد زیادی از ابتلا به دیابت و گرفتگی عروق خونی در امان خواهند بود.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از خبرگزاری فارس، تازه‌ترین تحقیقات پژوهشگران نشان داده است، افرادی که اغلب به خوردن میوه‌های تازه عادت دارند، نسبت به افرادی که به ندرت میوه مصرف می‌کنند، از ابتلا به دیابت و گرفتگی عروق قلبی در امان خواهند بود.

نتیجه این تحقیقات که در مجله آمریکایی PLOS Medicine منتشر شده حاصل 7 سال بررسی و پژوهش از یک میلیون نفر از مردم چین است که بزرگسالان آن بسیار کمتر از کشورهایی مانند ایالات متحده و دیگر کشورهای توسعه یافته از میوه‌های تازه استفاده می‌کنند.

بر اساس مطالعات، افرادی که مقادیر زیادی میوه و سبزی در هفته مصرف می‌کنند کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نسبت به کسانی که میوه و سبزی کمتری مصرف می کنند، قرار دارند.

احتمال ابتلا به دیابت در بین افرادی نیز که انواع مختلفی از میوه‌ها و سبزی‌ها را صرف‌ نظر از مقدار آن مصرف می کنند، کاهش می‌یابد و این بدان معناست که مردم نباید فقط به مقدار میوه و سبزیجاتی که می‌خورند؛ توجه کنند بلکه تنوع آنها نیز باید مدنظر قرار گیرد.

با وجود اینکه فواید بهداشتی مصرف میوه‌ها به خوبی ثابت شده است، اما قند موجود در آنها برای افراد دیابتی نگران‌کننده و مسئله‌ساز است؛ این یکی از دلایلی‌ است که مردم از مصرف میوه‌ها خودداری می‌کنند و سعی می‌کنند کمتر سراغ آنها بروند.

در طول 7 سال بررسی دو گروه 500 هزار نفری از مردم، 10 هزار مورد دیابت جدید برای یک گروه 500 هزار نفری ثبت شد که به هیچ عنوان در ابتدای شروع مطالعه، شرایط ابتلا به این بیماری را نداشتند.

بررسی‌ها نشان داده، مصرف 100 گرم میوه و سبزیجات تازه در طول روز می‌تواند تا 28 درصد خطر ابتلا به بیماری‌ دیابت، بیماری‌های قلبی و گرفتگی عروق خونی را کاهش دهد و به طور کل 17 درصد خطر مرگ را کاهش دهد.

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.