کدخبر :199243 پرینت
21 فروردین 1396 - 18:44

موفق‌ترین سیاستمداران معلول در جهان

در کنار همه دولتمردان مختلف دنیا بد نیست سیاستمدارانی را بشناسید که علی رغم ناتوانی های جسمی خود، در برهه ای از زمان بخشی از قدرت اداره کشورشان را به دست گرفتند.

متن خبر

به گزارش سیتنا از مجله مهر، پست‌های سیاسی همیشه جزو مهم‌ترین منصب‌هایی هستند که در هر جامعه‌ای افراد نسبت به آن‌ها حساسیت نشان می‌دهند. تصور بیشتر ما نسبت به سیاسیونی که زمام یک مملکت را به دست می‌گیرند لزوماً افرادی است با یک استایل و یک شکل و شمایل خاص، مردانی که در طول تاریخ هرکدامشان با گذر سال‌ها و قرن‌ها در قاب عکس‌های روی دیوار ایستاده و مقتدر جا خوش می‌کنند تا آیندگانی که بعدها از کنار تصویرشان  رد می‌شوند، درباره عملکردشان قضاوت کنند. اما کافی است کمی آلبوم تاریخ دنیا را ورق بزنیم تا لا به لای همه عکس‌های کلیشه‌ای سیاسیون، آدم‌هایی را پیدا کنیم که شاید چیزی فراتر از تصور معمول ما باشند. در گزارش زیر به سراغ سیاستمدارهایی رفتیم که علی‌رغم معلولیت و ناتوانی‌های جسمی آن‌قدر انگیزه و اعتماد به نفس داشته‌اند تا هر کدام در برهه‌ای از زمان برای مدتی بر صندلی‌های سیاست تکیه بزنند.

دنیل سیولی

 این سیاستمدار ۶۰ ساله آرژانتینی دو سال پیش یکی از کاندیدهای اصلی ریاست جمهوری این کشور بود که در دور دوم انتخابات از رقیب خودش یعنی«مائوریسیو ماکری» شکست خورد. نکته جالب توجه در مورد دنیل سیولی این است که او در کنار فعالیت‌های سیاسی‌اش در زمینه ورزش هم دستی بر آتش داشته است تا جایی که او قهرمان سابق مسابقات قایقرانی بوده است و دست راستش را هم در یکی از همین مسابقات از دست داده. با این حال او در حال حاضر تنها با داشتن یک دست فرمانددار ایالت بوینس آیرس در کشور آرژانتین محسوب می‌شود.

روزولت

 فرانکلین دلانو روزولت یکی از چهره‌های سرشناس آمریکایی است. کسی در چهار دوره پیروز انتخابات شد و عنان ریاست جمهوری را در ایالات‌متحده به دست گرفت. از این روز بسیاری روزولت را یکی از کلیدی‌ترین و مهمترین شخصیت‌های تاریخ امریکا قلمداد می‌کنند . نکته جالب توجه درباره روزولت این است که او در طول عمرش با بیماری فلج اطفال دست و پنجه نرم می‌کرده تا جایی که در دوره‌ای از زمان حیاتش این بیماری او را تا مرز فلج بودن کامل هم پیش می‌برد که نهایتاً کنترل آن باعث می‌شود تا او تا پایان عمر از کمر به پایین خود فلج باشد. روزولت به دنبال همین بیماری  بنیادی ملی فلج اطفال را برای حمایت از این بیماران در امریکا تأسیس کرد.

هان سن

قدیمی‌ترین رهبر جنوب شرق آسیا است. رهبری که در حال حاضر به جای داشتن دو چشم سالم یک چشم شیشه‌ای رو صورتش دارد که نتیجه جنگ با مخالفان کشور کامبوج در پایتخت این کشور است. هان سن در حال حاضر  نخست وزیر کامبوج و رهبر حزب مردم در این کشور است.

لنین مورنو

این سیاستمدار اکوادوری در حال حاضر جدیدترین رئیس‌جمهور کشور اکوادور به حساب می‌آید که با شکست دادن رقیب خود توانست سکان ریاست جمهوری را در این کشور به دست بگیرد. ناگفته  نماند که مورنو یکی از معدود رهبران ملی معلول در جهان است که به خاطر حمایت از افراد معلول نامزد دریافت جایزه صلح نوبل شد.

آنتوان پینای

آنتوان پینای هم یکی دیگر از همین سیاستمدارها است. این چهره فرانسوی در طول جنگ جهانی اول به دلیل مصدومیت، دست راستش فلج شد و بعدها در طول فعالیت‌های سیاسی‌اش نخست وزیر کشور فرانسه شد.

خواکین بالاگر

رئیس‌جمهور کشور دومنیکن است که سه دوره به مقام ریاست جمهوری در این کشور رسید. این شخصیت سیاسی در طول عمر سیاسی‌اش سالها از بیماری گلوکم یا همان آب سیاه رنج می‌برد که نهایتاً این بیماری منجر به نابینایی کامل او شد.

گوردون براون

او بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰ به عنوان رهبر حزب کارگر فعالیت داشت و به عنوان پنجاه و دومین نخست وزیر بریتانیا شناخته شد. او پیش از این یکی از اعضای کابینه«تونی بلر» نیز بود و مدت‌ها در مسند نمایندگی پارلمان هم قرار داشت؛ ولی بد نیست بدانید که این سیاستمدار اسکاتلندی در زمان نوجوانی و دبیرستان حین بازی راگبی چشم چپ خودش را برای همیشه از دست داد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.