18+/ مصاحبه‌‌ای عجیب با یک قربانی، لحظاتی قبل از مرگ! (+ویدیو)

18+/ مصاحبه‌‌ای عجیب با یک قربانی، لحظاتی قبل از مرگ! (+ویدیو)
انتشار ویدیویی از مصاحبه‌ی خبرنگار یک شبکه‌ی تلویزیونی با مردی که قربانی حادثه‌ی رانندگی شده است، مورد توجه کاربران واقع شده است.

به گزارش سیتنا به نقل از روزنامه‌ی انگلیسی دیلی میل، خبرنگار شبکه‌ی السالوادوری TVO Noticias، درحالی با فردی که کامیون او را به زیر گرفته است، صحبت می کند که وی درحال جان دادن است.

مرد صدمه دیده در حادثه به خبرنگار که میکروفون را جلوی دهان وی گرفته است، می گوید "به من آسیب زدند و احساس درد و ناراحتی می کنم".
وی در پاسخ به سوال خبرنگار که آیا ماشینی را که وی را به زیر گرفته است، دیده یا خیر، می گوید که "خیر".

خبرنگار به جای کمک رسانی به فرد آسیب دیده در حادثه تصادف و یا انتقال وی به بیمارستان از او می پرسد که آیا تمایل دارد که به بیمارستان منتقل شود!

مرد قادر به پاسخ به این سوال نبود و پس از کشیدن آه گفت: بیمارستان ..

گزارش های خبری حاکی از این است که این مرد به محض پایان کار تصویبرداری خبرنگار، بر اثر شدت جراحات، جان خود را از دست می دهد.


Source URL: https://www.citna.ir/news/189843/18-مصاحبه‌‌ای-عجیب-با-یک-قربانی،-لحظاتی-قبل-از-مرگ-ویدیو