تحقق شبکهی ALL-IP مخابرات ایران تا دو سال آینده
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در مراسم معارفه مدیر جدید امور شبکه این شرکت، با تبیین خطوط مقدم ره نگاشت پنج ساله شرکت مخابرات ایران گفـت: تا دو سال آینده شبکه ALL-IP مخابرات ایران را پیاده سازی و اجرا خواهیم کرد.
به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، در این مراسم که امروز یکشنبه 10 مردادماه با حضور معاونین شرکت مخابرات و مدیران ارشد بخش فنی و شبکه مخابرات در سراسر کشور به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، دکتر رسول سرائیان، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: به زودی از ره نگاشت پنج ساله مصوب هیئت مدیره رونمایی خواهیم کرد که تحول شبکه، IT و تجاری، خطوط مقدم آن را تشکیل می دهند.
وی با برشمردن ضرورت های تجدیدنظر در ساختار شرکت مخابرات ایران افزود: شبکه شرکت مخابرات ایران باید به سمت یک شبکه ALL-IP حرکت کند؛ یعنی شبکه ای که ستون فقرات آن مبنی بر بک بن شبکه ip است.
دکتر سرائیان گفت: مطالبه مدیریت عالی شرکت مخابرات ایران از حوزه شبکه، پیاده سازی شبکه ALL-IP است که باید در عرض دوسال پیاده سازی و اجرا شود.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه تمام بخش های برنامه تحول شرکت مخابرات ایران بایستی به روز و هماهنگ پیش رود، گفت: دانش فنی شرکت مخابرات ایران باید به رتبه اول دانش فنی در حوزه ارتباطات ثابت برسد و بدین منظور باید نیروی انسانی با آموزش های لازم توانمند شود.
وی با بیان اینکه پس از شبکه IP متمرکز، موضوعFMC پیگیری می شود، گفت: با فعالیت های صورت گرفته، شبکه مخابرات ایران در وضعیت مناسبی قرار گرفته و آماده ترین بخش برای اجرای برنامه تحول است.
دکتر سرائیان با اظهار اینکه مدیریت حوزه شبکه شرکت مخابرات ایران، به صورت متمرکز زیر نظر مهندس خلیلی قرار دارد، گفت: مفهوم شبکه ALL-IP یعنی اینکه مدیریت شرکت مخابرات ایران بتواند در دفتر کار خود، تمام وضعیت شبکه مخابرات را در سراسر کشور به صورت لحظهای و یکپارچه، پایش و رصد کند.
وی در تبیین ره نگاشت بخش فنی و شبکه گفت: شبکه شرکت مخابرات باید از نظر دانش فنی و فهم IP سرآمد بوده و اجرای پروژه های بخش شبکه، تحت سازماندهی توپولوژی شبکه باشد.
وی با تاکید بر ضرورت و اهمیت اجرای هر چه سریع تر این پروژه گفت: همین امروز هم برای اجرای این پروژه مهم دیر شده است. در شرکت های مهم فناوری دنیا، پایه ریزی شبکه ALL-IP از پنج سال پیش شروع شده و هم اکنون در حال به ثمر رسیدن است. به خاطر این تاخیر زمانی است که در شرکت مخابرات ایران سقف زمانی دوساله را برای رسیدن به این هدف در نظر گرفته ایم.
دکتر سرائیان در مورد نتایج اجرای این طرح نیز گفت: با اجرای این پروژه، شبکه ثابت مخابرات به یک شبکه در سطح جهانی ارتقا می یابد. اجرای پروژه ALL-IP ، زیرساخت ارائه سرویس های متنوع، زیرساخت رقابت موفق با رقبای جدید بازار ارتباطات، زیرساخت حرکت به سمت FMC و تبدیل شدن به یک شرکت دیجیتال است.
وی با بیان اینکه تمام برنامه های تحول شرکت مخابرات ایران تحت نظر دفتر مدیریت تحول اجرا خواهد شد، گفت: تیم برنامه تحول در بخش های ستادی و استانی مستقر شده و پیشرفت این پروژه و پروژه های دیگر تحول را به صورت مستمر رصد می کنند.
دکتر سرائیان با بیان اینکه تحول، تمام سازمان را در بر می گیرد، گفت: لازمه تحقق تمام این برنامه ها، حمایت و همراهی نیروی انسانی و برگزاری دوره های آموزشی و تخصصی برای کارکنان فنی و شبکه است.
وی در تشریح مراحل تحول فنی مخابرات گفت: استفاده از تجربه مدیریتی بخش فنی شرکت مخابرات ایران، انتخاب مشاور و نیروی متخصص، تازه نفس و جدید که باید به مجموعه اضافه شود، سه مرحله اصلی تحول فنی شرکت مخابرات ایران است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: تمام حوزه ها باید پشتیبان بخش شبکه بوده و حوزه های خرید، مالی و منابع انسانی با تمام تمرکز، به این سمت حرکت کنند، زیرا حوزه شبکه، خط مقدم فعالیت های شرکت مخابرات ایران است.
دکتر سرائیان با بیان اینکه تمام فعالیت های مخابرات ایران باید در سه شاخه شبکه، IT و مارکتینگ متمرکز شود، گفت: آماده سازی زیرساخت توسط شبکه، توانمندسازی توسط IT و تبدیل فعالیت ها به درآمد توسط بخش مارکتینگ و بازاریابی انجام می شود.
در پایان این مراسم، از زحمات مهندس حاجی محمدی مدیر سابق امور شبکه شرکت مخابرات ایران، تقدیر و حکم مهندس خلیلی، مدیر جدید امور شبکه شرکت مخابرات ایران توسط دکتر سرائیان تقدیم شد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید