کدخبر :17800 پرینت
26 آبان 1393 - 17:53

امکان انتقال تصویر و دیتا با تلفن ثابت از سال آینده

متن خبر

شرکت مخابرات ایران پس از پایان عملیات یکسان‌سازی کدهای تلفن ثابت در استا‌ن‌ها که ماه آینده به پایان می‌رسد، از ابتدای سال آینده اقدام به تبدیل 30 میلیون تلفن ثابت آنالوگ به شبکه ip می‌کند تا امکان ارائه خدمات صوت، تصویر و دیتا از این طریق به مشترکان فراهم شود.

 

به گزارش سیتنا، مهندس کاظم ابراهیمی صدرآبادی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اعلام این مطلب در گفتگو با خبرنگار اطلاعات اظهار داشت: کار همکدسازی تلفن ثابت در تمامی استان‌ها انجام شده و 2 استان باقیمانده هم تا ماه آینده همکد می‌شوند و پس از پایان موفقیت آمیز آن، عملیات تبدیل 30 میلیون تلفن ثابت کشور که به صورت آنالوگ است، به شبکه ip (اینترنت پروتکل) از ابتدای سال آینده آغاز می‌شود تا امکان لازم برای تامین سرویس‌های ویژه بر روی این تلفن برای مشترکان فراهم شود.

 

وی اظهار داشت: با انجام این کار، تمامی سرویس‌های مورد نیاز شبکه ثابت، ترکیب ثابت و همراه و همچنین ترکیب ثابت،‌ همراه و دیتا برای مشترکان فراهم می‌شود که اجرای این عملیات نیازمند 6000 میلیارد تومان اعتبار است.

 

ابراهیمی اعلام کرد: شرکت مخابرات ایران آمادگی دارد برای تبدیل به شبکه ip از تجهیزات استاندارد تولید داخل استفاده کند چرا که این کار موجب می‌شود شرکت‌های تولید کننده تجهیزات مخابراتی کشور تولیدات خود را ارتقا دهند و در غیر این صورت مجبور به خرید از خارج با مشکلات فراوان خواهیم بود.

 

وی با اشاره به اینکه اکنون 100درصد نیاز شبکه فیبر نوری کشور را از داخل تامین می‌کنیم، اظهار داشت: در تامین تجهیزات انتقال و سوئیچینگ منتظر اعلام آمادگی شرکت‌ها هستیم.

 

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به اختلالات ایجاد شده در تلفن همراه به دلیل ارتقاء از نسل 2 به سه و چهار، اعلام کرد: با تلاش شبانه‌روزی مسئولان فنی تا 2 ماه آینده مشکلات موجود نسل 3 در شهرهای بزرگ از جمله تهران پایان می‌یابد و مردم از یک سرویس پایدار استفاده خواهند کرد.

 

وی با تاکید بر اینکه با فعال شدن نسل 3 تلفن همراه، امکانات لازم برای تامین پهنای باند مورد نیاز فراهم می‌شود، تصریح کرد: معتقدیم موبایل نسل3، اینترنت افسارگسیخته نیست بلکه موبایلی با تکنولوژی پیشرفته است که بستر مناسبی برای تأمین تمامی نیازهای کاربران به شمار می‌رود.

 

نامبرده افزود: یکی از سرویس‌هایی که روی این نسل اجرا می‌شود اینترنت است و ظرفیت متعدد دارد و وزارتخانه‌ها و سایر دستگاه‌ها باید از آن استفاده کنند.

 

وی با اشاره به این که اکنون 4000 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای شبکه نسل 3 تلفن همراه شده است، اظهار امیدواری کرد: با توسعه این شبکه، امکان بهره‌برداری برای تمامی مشاغل ایجاد شود تا این سرمایه‌گذاری سودمند و هدفمند باشد.

 

ابراهیمی افزود: علیرغم این که برنامه سال 93 شرکت مخابرات ایران، پوشش تلفن ثابت 12 هزار روستا تا پایان امسال بود، بر اساس دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، 25 هزار روستای دیگر برای امسال برنامه‌ریزی شده است و فقط روستاهای فاقد سکنه یا روستاهایی که فقط در برخی فصول سال کسنه دارند، بدون تلفن می‌مانند که برای آن‌ها هم سال آینده برنامه‌ریزی خواهد شد.

 

وی با اشاره به این که کمبود سیستم‌های انتقال که مورد تقاضای شرکت «آی‌سی‌تی» است، از مشکلات شرکت مخابرات است، گفت: 2000 میلیارد تومان به تأمین سیستم انتقال در 31 استان کشور اختصاص می‌یابد تا توان و ظرفیت شرکت مخابرات را بالا ببریم و فعالان حوزه آی‌سی‌تی را از این امکانات بهره‌مند کنیم.

 

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران همچنین اعلام کرد: با توجه به رشد و ضریب نفوذی که در تلفن ثابت و همراه داریم، در آینده نزدیک اقدام به واگذاری بسته‌های ثابت، همراه و دیتا خواهیم کرد تا مشترکان با استفاده از این بسته‌ها، امکان استفاده به موقع، آسان و ارزان ارتباطی را داشته باشند.

 

وی درباره نرم‌افزارهای موجود بر روی موبایل گفت: مشترکان باید توجه داشته باشند که هیچ خدماتی از سوی هیچ مرکزی بدون هدف رایگان نخواهد بود، بنابراین باید مراقب سوءاستفاده‌ها در این ارتباط باشند.

 

ابراهیمی گفت: از سازمان تنظیم مقررات درخواست کرده‌ایم که نظرات خود را درباره محدودیت یا نحوه استفاده از این نرم‌افزارها را اعلام کند و نرم‌افزارهای جایگزین داخلی برای آن را در نظر بگیرد.

 

وی درباره کیفیت تجهیزات خریداری شده از خارج به ویژه چین، گفت: سعی می‌کنیم از برندهای معروف این تجهیزات را خریداری کنیم اما باید تلاش کرد تا تولید تجهیزات در داخل صورت گیرد و به همین منظور پروژه‌ای در حال نهایی کردن داریم که بر اساس آن با فروشندگان تا 2/5 میلیون پورت تجهیزات تولیدی داخل تهیه کنیم.

 

مدیرعامل مخابرات ایران گفت: برای امسال یک میلیون شماره دایری تلفن ثابت را در برنامه داریم که از این میزان 520 هزار دایری تأمین شده و تا پایان سال بقیه تأمین خواهد شد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.