رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، اعلام کرد:

ایجاد ظرفیت اینترنت پهن باند برای ۶۰ درصد خانوارها و ۱۰۰ درصد کسب و کارها مطابق برنامه‌ی پنجم

ایجاد ظرفیت اینترنت پهن باند برای ۶۰ درصد خانوارها و ۱۰۰ درصد کسب و کارها مطابق برنامه‌ی پنجم
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: پیش بینی کرده ایم طبق برنامه پنجم ۶۰ درصد خانواده ها و ۱۰۰ درصد کسب و کار ظرفیت شبکه پرسرعت اینترنت را داشته باشند و در شروع دولت یازدهم ۱۵ درصد این اهداف تحقق یافته بود و امیدواریم با رشدی که در یک و نیم سال گذشته داشته ایم به اهداف نهایی برنامه پنجم دست یابیم.

به گزارش سیتنا، نصرالله جهانگرد روز پنجشنبه در مراسم بهره برداری از طرح خدمات و توسعه شبکه پهن باند استان قم در سالن همایش دارالحدیث قم، بیان داشت: بعد امنیت، فرهنگ و اقتصاد در برنامه های اساسی توسعه در کشورها بوده است و توجه به حوزه های فناوری نیز در سه دهه اخیر به این برنامه ها اضافه شده است و از تعامل فرهنگ، فناوری و سرمایه انسانی، سرمایه اجتماعی بوجود آمده است.

وی ادامه داد: باید با اصلاح نظام کشت بتوانیم ارزش افزوده بیشتری را با وارد کردن دانش و فناوری شاهد باشیم و در حوزه صنعت نیز هر مقدار تکنولوژی وارد کنیم ارزش افزوده بیشتر خواهد شد اما در تنها حوزه هایی که ورود فناوری اشتغال و ارزش افزوده بیشتر را ایجاد می کند حوزه خدمات است.

وی بیان داشت: وزارت ارتباطات زمینه ساز توسعه زیرساخت های تکنولوژی در کشور است و در قانون پنجم توسعه توصیف جامعی از گستردگی شبکه اطلاعات کشور انجام شده است که مدیریت ملی و قابلیت کنترل و امنی داشته و پاسخ گوی نیازهای متعدد کشور باشیم.

معاون وزیر ارتباطات گفت: پیش بینی کرده ایم طبق برنامه پنجم ۶۰ درصد خانواده ها و ۱۰۰ درصد کسب و کار ظرفیت شبکه پرسرعت اینترنت را داشته باشند و در شروع دولت یازدهم ۱۵ درصد این اهداف تحقق یافته بود و امیدواریم با رشدی که در یک و نیم سال گذشته داشته ایم به اهداف نهایی برنامه پنجم دست یابیم.

وی بیان داشت: شبکه ملی ارتباطات در اختیار شرکت ارتباطات زیر ساخت است و خدمات خود را به سایر اپراتورها در کشور ارائه می کند و در کشور شاهد توسعه شبکه ترانزیت هستیم.

وی ادامه داد: از دیگر اقدامات دولت الکترونیک آن است که تمام خدمات کشور اصلاح و ۱۴۰۰ خدمت در ۱۴ خوشه همگن تفکیک شده اند و ارائه خدمت در این ۱۴ خوشه در کشور آغاز شده است.

جهانگرد بیان داشت: هر مقدار که زیرساخت های شبکه پهن باند را افزایش دهیم به ازای ۱۰ درصد افزایش این شبکه، شاهد ۱.۴ درصد افزایش GDP در کشور خواهیم بود.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/176118/ایجاد-ظرفیت-اینترنت-پهن-باند-برای-۶۰-درصد-خانوارها-و-۱۰۰-درصد-کسب-و-کارها-مطابق-برنامه