اعطای تسهیلات نظام وظیفه تخصصی به دانشآموختگان برتر (+شرایط)
بنیاد ملّی نخبگان براساس آییننامة «شناسایی و پشتیبانی از دانشآموختگانبرتر دانشگاهی» تسهیلات ویژهای را برای دانشآموختگانبرتر دانشگاهها برای طیّ دورة نظاموظیفة تخصصی اعطا میکند.
به گزارش گروه دریافت خبر سیتنا، مهمترین نکات این تسهیلات به شرح زیر است:
1.صرفاً دانشآموختگان دورة کارشناسیارشد و دکتری تخصصی و نیز دانشجویان دورة دکتری تخصصی که از طرحنامة رسالة خود دفاع کرده و وارد مرحلة پژوهش شدهاند میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
تبصره: دانشآموختگان دورة دکتری حرفهای پزشکی معادل دورة کارشناسیارشد و دانشآموختگان دورة تخصصی پزشکی معادل دورة دکتری تخصصی محسوب میشوند.
2. دانشآموختگان براساس امتیاز حاصل از مجموع فعالیتهای نخبگانی در زمان تحصیل (و نه صرفاً داشتن مقاله) میتوانند از تسهیلات نظام وظیفة تخصصی بهرهمند شوند.
3. دانشآموختگانی که حداکثر سه سال از زمان دانشآموختگی آنان گذشته باشد مجاز به استفاده از تسهیلات هستند.
4. بررسی پروندة دانشآموختگان منوط به ثبت کامل اطلاعات متقاضی در سامانة اطلاعاتی بنیاد ملّی نخبگان (www.soraya.bmn.ir) است و هیچ یک از مدارک بهطور دستی تحویل نمیشود.
5. دانشآموختگان برای نام نویسی در سامانه باید شرایط زیر را داشته باشند:
5-1. دانشآموختگانی که میانگین کلِ دورة کارشناسیِ آنان بیش از 16، میانگین کلِ دورة کارشناسیارشد و نیز دورة دکتری بیش از 17 باشد.
5-2. برگزیدگان آزمونهای سراسری ورود به دانشگاه (رتبههای زیر 300 در دورة کارشناسی یا دکتری حرفهای، رتبههای زیر 10 در دورة کارشناسی ارشد و زیر 5 در دورة دکتری تخصصی) / برگزیدگان المپیادهای ملّی دانشآموزی (آموزش و پرورش) و المپیادهای ملّی دانشجویی (وزارت علوم و وزارت بهداشت)
شرط 5-2 با شروط زیر قابل جایگزینی است:
5-3. مشمولان جایزههای تحصیلی بنیاد و نیز کسانی که طبق مقررات قبلی بنیاد از کمک هزینههای تحصیلی بنیاد بهرهمند شدهاند.
5-4. برگزیدگان جشنوارههای بینالمللی خوارزمی، بخش دانشجویی جشنوارة جوان خوارزمی (بینالمللی و دانشجویی)، جشنوارة رازی و جشنوارة فارابی
5-5. مخترعان برتر براساس آییننامة شناسایی و پشتیبانی از اختراعهای برگزیده
5-6. برگزیدگان آزمون جامع، پیش کارورزی، دستیاری و دانشنامة تخصصی در رشتههای پزشکی، داندانپزشکی و داروسازی
یادآوری مهم: این شروط صرفاً شرایط لازم برای بررسی پرونده است و شرط کافی، کسب امتیاز از مجموع فعالیتهای نخبگانی براساس مقررات بنیاد است.
6. باتوجه به اینکه امتیازهای دانشآموختگان به کمک نرم افزار تخصصی محاسبه میشود لازم است:
6-1. همة اطلاعات به طور کامل در سامانه بارگذاری شود. بدیهی است تا تکمیل نهایی اطلاعات، فرایند بررسی آغاز نمیشود.
6-2. زمان بررسی پرونده (از زمان تکمیل نهایی پرونده) در سامانه 30 روز است و صرفاً پس از پایان این زمان، امکان پاسخگویی وجود خواهد داشت.
7.این مقررات از ابتدای سال 1394 اجرا خواهد شد.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید